Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен ти е досадно а ? :D :D
Последниве 6 нотификации од тебе ми се :D :P

ХАхахаха...ми беше...сеа кој Ве е*е..имам занимација :ROFLMAO:

За нотификациите....лакував се и сешто на форумов, само да најдам некој за муабет....хахахахах....!!!!

18428_10151115081706401_1554864374_n.jpg
тука некаде :)

После 4 утакмици во ПЛ што не тепаа....мислам дека е редно да вратиме :) Торес дрво ќе биде, очекувам гол или од Рамче и од одбрана некој :) прогнозирам 2-1 за нас :)

Кога веќе Дрогба ќе доаѓа да тренира зашто да не го земеме на позајмица?

Рамирес и Микел ќе мора да бидат крајно сериозни и доследни на својата задача и улога во тимот. Слабата одбрана ја препишувам и на овие двајца, особено со Шахтар и двајцата беа многу недисцплинирани, и не се враќаа да покриваат.

Рамирес и Микел ќе мора да бидат крајно сериозни и доследни на својата задача и улога во тимот. Слабата одбрана ја препишувам и на овие двајца, особено со Шахтар и двајцата беа многу недисцплинирани, и не се враќаа да покриваат.
Рамирес да, ама МИКЕЛ?

Микел да не беше 5 гола ќе ги јадевме. Најстабилен поединец ми е Микел оваа сезона. Одлично го покрива Давид Луиз кој се повеќе и повеќе се мисли дека е Меси па ми дрибла и заминува во напад.

Мислам дека треба да се почне еден натпревар со Тери-Кејхил како централни во одбрана и Микел-Луиз во средина да бидеме на чисто дали Луиз е доволно квалитетен во средина/напад ..
Доколку изигра добро може да играа на таа позиција со екипи од долниот дел од табелата во ПЛ/по потреба кога нема да може да се состави средина од 2ца од Микел,Рамирес,Лампард,Ромеу..

Рамирес да, ама МИКЕЛ?

Микел да не беше 5 гола ќе ги јадевме. Најстабилен поединец ми е Микел оваа сезона. Одлично го покрива Давид Луиз кој се повеќе и повеќе се мисли дека е Меси па ми дрибла и заминува во напад.

хахахахахахаха,
Да беше Courtois немаше гол да примиме ;)

хахахахахахаха,
Да беше Courtois немаше гол да примиме ;)
Чеј ти пак со муабетот дека Чех не го бива? Ај малку свести се што зборуваш. Да, Чех знае да киксне некогаш, што им се случува на СИТЕ голмани. Што мислиш, ако Тибо ни биде прв голман нема да прави грешки?? А сега сети се што се' ни донесе Чех во изминатите години (почни од ЛШ минатата сезона). Човекот доживеа страшна повреда, но се врати и брани одлично според мене. Што сакаш да направи он, во ситуација кога е маркиран со еден куп негови играчи пред него, кои всушност треба да ги маркираат играчите на противникот (во случајов Шахтјор!). Премногу простор им оставија на таа утакмица и затоа беа казнети со два гола. Среќа што почнаа и они да се зезаат на крајот, можеа да не столчат, но затоа им дојде казната.

Последниов месец играме без Лампард.

Пораз од Јунајтед.Пораз од Шахтјор.Нерешено со Свонси.Победа остварена после судиско продолжение.

Би можело да се рече дека не можеме без Лампард :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom