Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Поарно Мирсад Јонуз или Џон Ташак да ги стават трењер на Челзи. Само Бенитез, не! Тоа ќе биде преголем и пресилен удар за моето постоење на овој свет!

Имам 3 дреса купено од кои само 1 носам. Другиве два ми се апла големи и не знам кој кур ги имам купено најискрено, никад нема да ги носам ко фустан ми се.
Прати ги бе ;)

a2fab724bb7899e752d46ed1a9ed2d81.jpg

Нoрмaлен е oвoј?

Зашто да не е ? Ова е едино такмичиње каде можеме да направиме нешто и преку купов да бараме излез у Лига Европа.

Зашто да не е ? Ова е едино такмичиње каде можеме да направиме нешто и преку купов да бараме излез у Лига Европа.
Зa три денa игрaaт ПЛ, a oн прoтив oвие кaкo и дa се викaaт излaгa сo прв тим. Демек сo Лoфтус, Кенеди, Трaoре немa дa ги тепaaт?

Зa три денa игрaaт ПЛ, a oн прoтив oвие кaкo и дa се викaaт излaгa сo прв тим. Демек сo Лoфтус, Кенеди, Трaoре немa дa ги тепaaт?
Па нека игра ПЛ со нив, таму за ништо не играме. Не очекува досадна полусезона у ПЛ, кога си на средина на табела и неможеш ни горе ни доле ќе си цркнеме од досада. За нас интересни ќе бидат утакмиците со ПСЖ и Фа купов :toe:

Мислиш гајле му е дали ќе стагнираат или напредуваат Кенеди, Траоре, Лофтус.

Тренер за 6 месеци е, негова задача се знае која е.

Искрено немам ни желба да ја гледам утакмицата со овој состав.

Кој кур Кенеди Лофтус Траоре Баба на клупа па овој не е нормален играме против 3то лигаш 15 место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom