H
HoT IcE
Гостин
Neka go donesat be bar dur e zima da go potkladam sporetov so.dresovive.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tаман работа бар дај ги на некои што немаатNeka go donesat be bar dur e zima da go potkladam sporetov so.dresovive.
Имам 3 дреса купено од кои само 1 носам. Другиве два ми се апла големи и не знам кој кур ги имам купено најискрено, никад нема да ги носам ко фустан ми се.Tаман работа бар дај ги на некои што немаат![]()
Прати ги беИмам 3 дреса купено од кои само 1 носам. Другиве два ми се апла големи и не знам кој кур ги имам купено најискрено, никад нема да ги носам ко фустан ми се.
Готово, пратеноПрати ги бе![]()
Зa три денa игрaaт ПЛ, a oн прoтив oвие кaкo и дa се викaaт излaгa сo прв тим. Демек сo Лoфтус, Кенеди, Трaoре немa дa ги тепaaт?Зашто да не е ? Ова е едино такмичиње каде можеме да направиме нешто и преку купов да бараме излез у Лига Европа.
Па нека игра ПЛ со нив, таму за ништо не играме. Не очекува досадна полусезона у ПЛ, кога си на средина на табела и неможеш ни горе ни доле ќе си цркнеме од досада. За нас интересни ќе бидат утакмиците со ПСЖ и Фа куповЗa три денa игрaaт ПЛ, a oн прoтив oвие кaкo и дa се викaaт излaгa сo прв тим. Демек сo Лoфтус, Кенеди, Трaoре немa дa ги тепaaт?