Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Составов...

Колку сме ние за греота само. За два дена имаме лигашки меч со ВБА, а против селскава екипа излегуваме со најсилен состав.

Уште една причина плус да се избрка Мурињо. Не дава шанса на млади.

Последно уредено:
Најјаки сме бе
Оскар колку е јак играч се гледа денес , против вакви екипи не знае да се снајде

Последно уредено:
Единствено нешто позитивно од натпреварот освен резултатот беше голот на Лофтус, друго се очај и беда.
Ејј како е бе можно екипа од трета лига која се наоѓа на дно на табела да дојди и да ти се шета на домашен терен, буквално имаше моменти кога Сканторп ни ја скрија топката а игравме скоро со прв тим, резил.

Стандарден проблем за Челзи, да се мотивира против слаби екипи.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Роман какво радување :3
Не ја гледав утакмицава ама ептен ми е мило за Лофтус што у стил на Лампард егзекуција го постигна својот прв гол, се надевам ќе има кариериште како Френки на Стемфорд!

Има уште многу да работи за да биде барем половина од Лампард. Во офанзива е солиден, но во дефанзива е тенок. Не покрива, не трча доволно. Но верувам дека ќе се среди со тек на време.

Кенеди имаше добар натпревар исто така. Страшна техника поседува детево и дефинитивно мора многу почесто да игра.

Џабе.
Со влегување во игра колко да му го видиме ликот, не прави никаква кариера на Стемфорд.

Не гледав, се изнервирав од составот и отидов малку да се издувам, се погоди времето.
Гледам сега снимка...
Многу аматерски игра Кехил. Мора да се купува штопер на лето, МОРА.

Не дека нема да тепаме со Вест Бромвич,али немаше потреба најсилниот состав да го извади.

Требаше од прва минута да играат Баба,Лофтус,Кенеди и Траоре. Со вакви екипи како Скантроп ако не добијат минутажа тогаш кога и против кого?

We have been drawn to play Northampton Town or MK Dons away in the FA Cup fourth round.

Ties will be played between 29 January and 1 February.

51a8e2f3ecccf4941da060b65f8cd2ce.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom