Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ќе прифатам таков трансфер со две раце. Бар Бејл ќе знае да шутне после дриблинг и нема да игра со намера да влезе со топка у гол.
За Харад од сезонава со затоврени очи го трејдам.

Уште не е сигурно.
На ФБ профилот кажа дека ги разгледува можностите.

Јбг увек сум бил реалист. :P И во зависност од расположение, благ песимист/оптимист. :D

Ако си оди од таму, доаѓа во Челзи. Тоа и се преговара цело време, да го прекине договорот за да дојде како тренер.

Во секој случај, лоша вест за фановите на Арсенал.

Зависи кој Хазард се работи, дали за овој моментало или за Хазард од минатата сезона.

Моменталниов кој е само бендисан, со его големо како Монт Еверсет, мрза на терен, на кој не му се доволни 6 месеци да постигне гол, би го менувал за кило семки не пак за Бејл. :D

Јас неам приметено дека е самобендисан, арогантен и слично. Сметам дека имаше пад у формата од кој се оправа полека - истото го кажа и Вилмотс, ама па и не може да мрдне од повреди у последно време.
Кога е здрав е у топ 5 играчи.

but, whatever the media says...

Уааа ајде сите надвор Хазард, не шала на страна не им требаше ова со Мурињо да го бојкотираат според мене никогаш не треба да се дава толкаво влијание на играчите во еден клуб ал јебига демократија имам право на мислење

Фино.

Кои глупости бе :ROFLMAO:
Па и нормално е да се срчкаш со соиграчите, да си дофрлиш нешто. Ама медиумите одма ќе направат приказна.

Benitez: "I have received contact from Chelsea regarding the vacancy but nothing concrete is in place."

:popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom