Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
:D Под банкрот се немат плата земено играчите имат доста проблеми во клубот. Иначе мислам Хидинк ќе го освои купот, му лежи.
Шо е работата за среда немаме напаѓач на располагање, Коста, Реми, Хазард па и Фалкао иако е отпишан сите овие се аут (n) Па кој по ѓаволите ќе игра напред ? Микел нашиот Зидан можеби :D
Како шо се тврд орев екипите на Пјулис уште ебз напаѓач фалид а му излезиме и нема потреба од гледање лабаво 0-0.

За купот едниот противник од 2 лига 15 место другиот 4 лига 2 место[DOUBLEPOST=1452550242][/DOUBLEPOST]Не се знае дали ке играт
nene.png

Последно уредено:
Дај бе Бемфорд нека го играт, нели се врна од позајмица?

Sent from my 6036Y using Tapatalk

заборајв на Педро, пак тешко ќе биди да се пробијат без шпиц. На Бамфорд не рачунајте нема изиграно натпревар времиња, можи да влези од клупа ако ни жежи накај 80 мин.

Старчево како збори енглески свака част! Интересна појава ми е, го сметав за многу подосаден, ама знае да збори и да се изрази како што треба, го испофали Лофтус.

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...chez-and-Im-your-man-says-Jorge-Sampaoli.html

Интересно. Едно е сигурно, Сампаоли доаѓа во Европа. Челзи, Селта, Рома, ќе видиме.
А јас не би имал ништо против да биде наш нов тренер. Подобар избор од Роџо или Пелегрино, во секој случај.

Кога веќе правиме муабет за нови тренери, ептен ОК ми е Жорге Жесус (како ли е правилно, појма немам), што е на Спортинг Лисабон тренер. Според тоа како е баксузен, особено во 2013 кога за неколку дена загуби на сите фронтови со Бенфика, дури мислам дека ми е некој далечен роднина.

Како прво нема шанси Санчез да дојде во Челзи.
Како второ, кој кур е Сампаоли да поставува услови, ле :D

Како прво нема шанси Санчез да дојде во Челзи.
Како второ, кој кур е Сампаоли да поставува услови, ле :D

Освојувачот на Копа Америка и селекторот на 5-тата репрезентација по Фифа ранкинг.
Кога можат некои многу полоши и понеуспешни тренери да поставуваат услови, тогаш може и тој. А условов не е лош, не е воопшто. :icon_mrgr:

Нит Санчез ќе дојди во Челзи нит Сампаоли тренер ќе ни стани некогаш, иако и мене ме бендисва Сампаоли како тренер, напрај револуција со Чиле на светското и освој Копа Америка.
За денес Коста и Реми ќе бидат на клупа изгледа ама нема да се спремни од прва минута да играат, така да пуштајте тв во второ полувреме :D

Вечер сакам Микел, Матич и Фабрегас средина.
Педро не ми изгледа како спремен за фудбал на 2 дена.

Со Бамфорд што бидна нели го вративме од позајмица, што не му се даде шанса или пак ќе играме со импровизирани напаѓачи кои на крај се покажуваат како замислени, воопшто ги нема.

Team to face WBA: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Fabregas; Willian, Oscar, Pedro; Diego Costa.

Tonight's subs: Begovic, Cahill, Matic, Ramires, Kenedy, Loftus-Cheek, Remy.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom