Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да,да цело време беше ко намуртен...и голот ко го даде не се израдува...
Коа го даде голот, у фацата ми изгледаше као:

ПУШЕТЕ ГО СИТЕ! ПУШЕТЕ ГО НОВИНАРЧИЊА!

И го бакна амблемот:smir:

А зошто уствари е укинато ?

Па мајкуму капитен на Англија е. Тоа е најмалку што можат да му го обезбедат.
Закон си е закон, за секого.
Е сеа како е укинато што е укинато незнам:toe:

Шо се замарате, Капело сам ќе си го усере сето тоа што го постигна, а постигна премногу. Џабе му на толкав фудбалски ум, кога неможе да разликува професионален со приватен живот. Тери е вистински професионалец на теренот, и голем капитен, и се додека се однесува така заслужува да ја носи капитенската лента. Сега со тоа само се внесува лоша атмосфера во англиската репрезентација, а мислам дека цела фудбалска јавност очекува најмногу на СП од гордиот албион.
Абе никој не спомна оти Тери ќе ја изгуби капитенската лента, иако и тоа е можно поради големината на публицитетот на приказниве.
Мене лично ме боли курот за англиската репрезентација, едино нешто што ми е битно од неа се Тери, Кол и Лампард :toe: Само несакам тоа да влијае на него (негативно) и на клубот, ама се виде денеска како му влијае.
Во четврток/петок пак нека измислат некоја приказна, па 2 комада да им учука на Топџиите :smir:

Во студениве ноќни часови, ви носам една „романтична, затоплувачка“ приказна. :icon_bigg
Good job John, if it's true, of cource! :vozbud:
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...gnant--England-captain-arranged-abortion.html
Не читам сторијата, доволно е насловот. Гревчиња
:tapp:
Ај сега, ќе правиме шпанска серија...:)
Ме нервира само тоа што медиумиве во Англија му се пуштија на Тери како да е најголем грешник на свет. Бараат капитенската лента да биде жртва... А сите знаат дека на островот нема човек кој не би го сакал Тери за капитен.

И незнам што толку фрка, за тоа се другарите, за да го поделат она што го имаат...:wink:

article-1246974-08123576000005DC-935_468x478.jpg

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Early last week the brazen brunette even attended a crisis meeting at Chelsea to discuss the pair's next move - to the surprise of staff. One club insider told us: "She drove up to the gate to the car park, but was refused entry.
"Parking is really strict, so she called Terry on his mobile and passed the phone to an attendant.
"And then she points up to this window, and Terry's standing there waving, with his shirt off. The car park worker couldn't believe it. Obviously she was let in super-quick." Once inside Vanessa disappeared for a meeting, before bumping into the players.
A source said: "Everyone was really polite, but they all know Vanessa and what's going on. Terry's the club captain, so no-one's going to say anything."
Аха, а зошто Тери би стоел без маица кога Ванеса не е таму?!? Или се загревал со друга?!? Следна епизода, Тери во тројка... Бог да чува и да брани од искомплексирани типчиња...

Leader Captain LEGEND = John Terry

Pa taka mu e na wayne Bridgee koga go predade Chelsea a kapitenot si ja vrsi rabotata gi ebe zenite na PREDAVNICITE i sea da dade gospod da im gi izebe i na igracite na Arsenal zenite hahah

edvaj 4ekam da gi raskineme i Teri pak da go baci amblemot

ovaa godina ligata na sampionite e nasa ke bidam najsreken covek na svetot koga teri ke go krene peharot
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::tv:

Leader Captain LEGEND = John Terry

Pa taka mu e na wayne Bridgee koga go predade Chelsea a kapitenot si ja vrsi rabotata gi ebe zenite na PREDAVNICITE i sea da dade gospod da im gi izebe i na igracite na Arsenal zenite hahah

edvaj 4ekam da gi raskineme i Teri pak da go baci amblemot

ovaa godina ligata na sampionite e nasa ke bidam najsreken covek na svetot koga teri ke go krene peharot
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::tv:

Мита,среди се!
И за болдираново:сите од Арсенал се деца и немаат жени:kesa:

Дечки се распраша некој за картите за Интер Челзи од агенцијата во Струмица? Во кој дел од стадионот ќе се седи и истата вечер по натпреварот ќе се тргнува дома?

Дечки се распраша некој за картите за Интер Челзи од агенцијата во Струмица? Во кој дел од стадионот ќе се седи и истата вечер по натпреварот ќе се тргнува дома?

120 евра е патот повратен до Милано и назад, и за 45 евра и помалку е фактички билетот, па може да замислите кај ке се седи

овие јунајчестер никако да ни дадат да се одлепиме

Главниот и вистински конкурент го сомле Арсенал на Емирати.
Ова е показател дека треба од нив да се чуваме а не од Арсенал..

120 евра е патот повратен до Милано и назад, и за 45 евра и помалку е фактички билетот, па може да замислите кај ке се седи

Не знам колку е точно но во брошурата пишувало да си земаш и двоглед.Ако ме излажаа мене и јас ве лажам :kesa:

Не знам колку е точно но во брошурата пишувало да си земаш и двоглед.Ако ме излажаа мене и јас ве лажам :kesa:
ЈБГ, оф топик е, ама да не знаате дека се наваѓа таа агенција и дека треба да се пријавам?
Ај пишејте на профило.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom