- Член од
- 8 август 2008
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 512
Коа го даде голот, у фацата ми изгледаше као:Да,да цело време беше ко намуртен...и голот ко го даде не се израдува...
ПУШЕТЕ ГО СИТЕ! ПУШЕТЕ ГО НОВИНАРЧИЊА!
И го бакна амблемот:smir:
Закон си е закон, за секого.А зошто уствари е укинато ?
Па мајкуму капитен на Англија е. Тоа е најмалку што можат да му го обезбедат.
Е сеа како е укинато што е укинато незнам

Абе никој не спомна оти Тери ќе ја изгуби капитенската лента, иако и тоа е можно поради големината на публицитетот на приказниве.Шо се замарате, Капело сам ќе си го усере сето тоа што го постигна, а постигна премногу. Џабе му на толкав фудбалски ум, кога неможе да разликува професионален со приватен живот. Тери е вистински професионалец на теренот, и голем капитен, и се додека се однесува така заслужува да ја носи капитенската лента. Сега со тоа само се внесува лоша атмосфера во англиската репрезентација, а мислам дека цела фудбалска јавност очекува најмногу на СП од гордиот албион.
Мене лично ме боли курот за англиската репрезентација, едино нешто што ми е битно од неа се Тери, Кол и Лампард

Во четврток/петок пак нека измислат некоја приказна, па 2 комада да им учука на Топџиите :smir:
Не читам сторијата, доволно е насловот. ГревчињаВо студениве ноќни часови, ви носам една „романтична, затоплувачка“ приказна. :icon_bigg
Good job John, if it's true, of cource!
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...gnant--England-captain-arranged-abortion.html

Ај сега, ќе правиме шпанска серија...![]()
Ме нервира само тоа што медиумиве во Англија му се пуштија на Тери како да е најголем грешник на свет. Бараат капитенската лента да биде жртва... А сите знаат дека на островот нема човек кој не би го сакал Тери за капитен.
И незнам што толку фрка, за тоа се другарите, за да го поделат она што го имаат...:wink:
![]()
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: