F
fantomX
Гостин
Рајан Шоукрос би дошло, од Стоук, многу интересен играч. Не е печен за земање, ама мислам дека нема штета ако се следи малку. Талентиран инаку е и Џефри Брума од младинците наши, и тоа доста. Како ќе биди, ќе видиме.Дан е ПОСЛЕДНИОТ ЧОВЕК НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА кој би го посакал во тимот. Киксер и пол, појќе автоголој имат во кариера него убај партии... Ни требит млад и перспективен централен бек, овој е пропалица
Мансиен не е центархалф, тоа го разбра и Мекарти месецов конечно. Се надевам оти ќе биди способен utility man, сепак Белети е во поодминати години.Ех Мансиен, го погоди сеа... :kesa:
Кој паднат дух побогу? Играч кој изеде 95% од се што проба да помини на половината на Челзи (Балакоски НИГДЕ го немаше), кој солидно се уфрлаше напред, играч кој даде победнички гол на некоја минута до крајот - тоа не е паднат дух. Флуидноста е намалена во играта, што не е многу изненадувачки, со оглед оти е период среда-сабота.Слабата игра се должи на слабата мотивација. После ова со новинариве на цел тим падна духот , а посебно на Тери. А сеа баш кога ни треба мотивација , 2 натпревари играме у гости.
Додуша јас не се сеќавам Тери да немал насмевка на натпревар, бар во некој момент....стварно не се сеќавам. А јас не му ја видов ни при прославата на голот, кога помалку отсутно се поздрави „ради реда“ со соиграчите. Би сакал некој да ме исправи, да грешам, да не сум видел добро.....

Навивачите му свиреа, новинарите се уште „пукаат“.....и покрај тоа што и денеска видоа зошто Џон Тери е еден од Англичаните кои се бројат со прстите на едната рака (+ прст или два од другата) кои навистина се играчи од светска класа, играчи од врвен калибар.
Значи рековме, просечен натпревар, ама 3 бода си се 3 бода. Играта беше чисто за преодна оцена, воопшто незадоволувачки, ама знаејќи каков е периодов, не коментирам појќе.
Освен, се разбира, апел за физички одмор на Балак! :tv:
П.С. 'Chelsea where ever you may be, don't leave your wife with John Terry' :pos2:
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...amed-Chelsea-defender-Turf-going-Burnley.html