- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Никаде не оди формата, само играме многу повеќе утакмици пд другите. Атлетико е далеку од тој атлетико шо ја освои лигата, освојуваме сигурно, бидете мирни 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Атлетико е истиот тој Атлетико шо ја освои лигата, со успаванки и со победи од 1-0 со гол у првите 10 минути. Од готово - вересија ќе стане работава, ама ај...Никаде не оди формата, само играме многу повеќе утакмици пд другите. Атлетико е далеку од тој атлетико шо ја освои лигата, освојуваме сигурно, бидете мирни![]()
Немој вака ќе си речат втор акаунт ми сиДеолуфеу е измислен за Дембеле, а трењеров без да го критикувам ќе кажам дека прави грешка кога го остава Суарез цели 90 миниту, човекот требаше да биде сменет а Пако да игра до крај како напаѓач.
Роберто испаѓа дека е играч само за големи натпревари, со овие маливе клубој ептен слабо! Семедо подобро си ја врши работата.
Не, далеку помоќен беше тој Атлетико. Ќе киксаат уште многу пати до крајот тие. Оваа Барселона исто така е светлосни години подобра од таа кога ни ја зедоа титулата и околностите сега се многу поинакви од тогаш. Немаме пораз сезонава, доволно кажува тоа. Ова е сосема обичен кикс, како што кажав многу е голема разликата кога една екипа играла 3 дена пред тоа тешка утакмица, а другата 7 дена се спремала за истата. Да чита некој од страна ќе помисли дека сме изгубиле 5-0.Атлетико е истиот тој Атлетико шо ја освои лигата, со успаванки и со победи од 1-0 со гол у првите 10 минути. Од готово - вересија ќе стане работава, ама ај...
Де бе брат, на денешниов интернет, на милион линковиВо вторник сме играле, јас мислев среда. Кој ќе кисне пак по кладилници со неизбањати 65 годишни смрдежи.![]()