Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мора уште на полувреме да го извади сметалото Гомеш . Паулињо во игра.
Добра одбрана играат Валенсија ќе се измачат за да постигнат гол.

Овој Гомеш кога игра мислиш на модна писта е. Пас од пола метар крева рака во вис ко Бекам на времето слободни кога изведуваше. Нормално пасот утка ама важно стилот го има.

Паулињо и Кутињо во второ. Се докажува дека овие ни се најтешки противници до сега во сезонава. Марсељињо е маестро, страшно добро им е поставена играта, ако не паднат физички во второ, ќе биде битка до крајот.

Или Кутињо или Паулињо на почеток од второ. Колку и да се гушат Иниеста, Кутињо и Меси кога се заедно и колку и да не му лежи десна страна на Кутињо, барем ќе распали со шутот, ќе ја пукне па може ќе влезе, или ќе даде некој пас у празно од кој може ќе се створи шанса, овој Гомеш џабе го игра, освен да додаде на два метра од него друго ништо не знае.

У хокеарски стил. :cuc::cuc::cuc: За класа сме подобри и подвижни со Паулињо во средина. Не ми се верува дека момакот испадна супер засилување со оглед на тоа колку беше омаловажуван и исмејуван на почетокот.

Moe mislejne e deka Valverde taktikcki go nadmudri Marselino,kade do nekade se ocekuvase (iako igrase 4-4-2) Marselinjo da izleze poofanzivno,dosta visok presing,kade sto Valverde sakase vo 1-vo pol. da ja umrtvi igrata i so odejne da go zavrsi 1-viot del,iako pokonkretni bea za nijansa Valencia vo prviot del.Valverde izleze so gala 11-ka (Ne racunajki go Gomes) ne se kockase premn iako so golem rizik zaradi Pique koj igrase so bolki (Se nadevame deka ke e spremen za so Celzi).Vo vtoriot del zivna igrata so vnesuvajneto na Kutinjo (mislam deka Andre Gomes dobi dosta krediti i od pojke duri),a vas fanovi sakam da ve prasam kako vi se dopagja Menadziranjeto na Valverde vo dosegasniot del na sezonava,so ovaj roster da kazam mozi na prosecni igraci go vadi maksimumot od sekoj igrac i zatoa e prednosta golema vo La liga ili poradi toa sto e ocaen Real Madrid ovaa sezona i nekonstantniot Atl Madrid

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom