Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Никаде не оди формата, само играме многу повеќе утакмици пд другите. Атлетико е далеку од тој атлетико шо ја освои лигата, освојуваме сигурно, бидете мирни :D

Бел ден не видовме од ко почна Кутињо да игра арно ЛШ не е достапен иначе и со Фк Бакајоко ќе се мачевме

Никаде не оди формата, само играме многу повеќе утакмици пд другите. Атлетико е далеку од тој атлетико шо ја освои лигата, освојуваме сигурно, бидете мирни :D
Атлетико е истиот тој Атлетико шо ја освои лигата, со успаванки и со победи од 1-0 со гол у првите 10 минути. Од готово - вересија ќе стане работава, ама ај...

Не знам дали е до формата или до нешто друго но факт е дека последниве неколку недели слабо играме и не сме на нивото од последните два ипол / три месеци. Сега следува најважниот дел од сезоната, вакви киксови поготово на домашен терен во Ла лига не смеат да се случуваат.

Деолуфеу е измислен за Дембеле, а трењеров без да го критикувам ќе кажам дека прави грешка кога го остава Суарез цели 90 миниту, човекот требаше да биде сменет а Пако да игра до крај како напаѓач.
Роберто испаѓа дека е играч само за големи натпревари, со овие маливе клубој ептен слабо! Семедо подобро си ја врши работата.

Деолуфеу е измислен за Дембеле, а трењеров без да го критикувам ќе кажам дека прави грешка кога го остава Суарез цели 90 миниту, човекот требаше да биде сменет а Пако да игра до крај како напаѓач.
Роберто испаѓа дека е играч само за големи натпревари, со овие маливе клубој ептен слабо! Семедо подобро си ја врши работата.
Немој вака ќе си речат втор акаунт ми си :confused:

Февруари како и секојпат ни е патетичен месец. Титули сме губеле во февруари.

Ќе се решаваме со Атлетико на Камп Ноу најверојатно, Реал и Валенсија не се опасност. Нема опуштање, прелани со +12 бевме во април месец па за малце ќе напраевме од готово вересија. Проблемот е шо во критичен период од сезонава фаќа овој малер, баш кога треба да ротираме за ЛШ. Сега имаат цела недела одмор, наредната со Еибар со сите сили треба да се нападне.

Атлетико е истиот тој Атлетико шо ја освои лигата, со успаванки и со победи од 1-0 со гол у првите 10 минути. Од готово - вересија ќе стане работава, ама ај...
Не, далеку помоќен беше тој Атлетико. Ќе киксаат уште многу пати до крајот тие. Оваа Барселона исто така е светлосни години подобра од таа кога ни ја зедоа титулата и околностите сега се многу поинакви од тогаш. Немаме пораз сезонава, доволно кажува тоа. Ова е сосема обичен кикс, како што кажав многу е голема разликата кога една екипа играла 3 дена пред тоа тешка утакмица, а другата 7 дена се спремала за истата. Да чита некој од страна ќе помисли дека сме изгубиле 5-0.

Башка Атлетико имаат многу потежок распоред од нас, а и они играат ЛЕ. Ние да ги тепаме сите дома до крај (Атлетико ни гостува) 99% ни е освоена титулата.
Купот сме во финале. Севиља годинава не би требало да ни е проблем.
ЛШ е спој на искуство, среќа и замореност. Искрено Баерн, Сити и ПСЖ имаа полесни сезони од нас, пред се ради тоа што бегаат веќе двоцифрено пред второпласираните и немаат толку проблем со повредите, освен Сити.
Типувам на овие 4 тима у полуфинале ако не вкрстат... ако имаме среќа малку па и до финале и тројна.
Значи би бил презадоволен годинава со двојна и полуфинале ЛШ ако отпаднеме од некој од горенаведениве екипи со оглед на тоа што имавме потешкотии на почетокот на сезоната пред се ради Нејмар и секако прва сезона на Валверде.

Prvo da se razberime edno nesto:Ovaa Barsa NEMA roster za na 3-fronta,dodadete go zgusnatiot kalendar (koj ke prodolzi) sleduva Eibar,Celzi,Las palmas (gosti),posle toa igracite:Messi,Suarez,Alba,Buskec imaat premn akumulirana minutaza,stom ima poobemni rotaciii odma druga Barsa e na teren.Sto se odnesuva do Kutinjo brazilecot ke treba uste mn da se delka za kapitenot da mu gi prepusti koncite vo sredinata,za Kutinjo ima vreme,no alarmantna e situacijata so Dembele,ne tolku igracot kolku sto ke mora da go forsiraat zaradi parite,driblinzite ne mu odat od raka,nema hemija so soigracite sekoj obid gresen pas mu e,ali mislam deka nema da go forsira Valverde.Atletiko Madrid tie sto sledat nekolku sezoni trebat da znaat koja e igrata 0d 70-min do 90-min 1-gol i tolku i taka do titula,iako gi ceka gostovajne na Camp nou Na Bernabe mada ne veruvam da izdrzat bez kiks.

Во вторник сме играле, јас мислев среда. Кој ќе кисне пак по кладилници со неизбањати 65 годишни смрдежи. :facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Во вторник сме играле, јас мислев среда. Кој ќе кисне пак по кладилници со неизбањати 65 годишни смрдежи. :facepalm:
Де бе брат, на денешниов интернет, на милион линкови :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom