Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Gledam nikoj ne spomnuva deka u 63 minuta imase 2 cisti igranja so raka od strana na valencia u sesnaesterec,toa znaci penal za barca sto i ne bese dosuden.A pred onoa kolo koa go pogodi umtiti 999 miloni pisaa cak i tie so ne sledat fudbal :pos: cak i mesi pokazuvase 2 prsta u 64 min deka igrale so raka 2 pati..

Сега е битно полека да се уфрлува во составот, зошто ако и трет пат се обнови повредата ќе биде многу тешко за враќање и ќе стане хронично. Треба да внимава при спринтовите, ако некоја топка не може да се стигне, да не форсира, исто да не пробува некакви акробации со пета или не знам што. Ваљда ќе му укажат на тоа.

Gledam nikoj ne spomnuva deka u 63 minuta imase 2 cisti igranja so raka od strana na valencia u sesnaesterec,toa znaci penal za barca sto i ne bese dosuden.A pred onoa kolo koa go pogodi umtiti 999 miloni pisaa cak i tie so ne sledat fudbal :pos: cak i mesi pokazuvase 2 prsta u 64 min deka igrale so raka 2 pati..
Тие се судат исто колку шо не се судат. Двете се напуцани топки, од метар далечина, да ги направеше Барса ќе имаше колекција од коментари за Уефалона тоа да, ама не можеш да се лутиш на судија ако не го суди пенал тоа оти нико нема толку брз рефлекс да успее да ја тргне раката на толку кратко растојание.

Колку лоша игра во првите 45 минути

Последно уредено:
Многу лошо сега за сега, Кутињо со доста грешки, Пако не постои, очигледно не функционира 4-3-3 системот кај Валверде. Нека го вади Пако на полувреме и нека убаци играч од средината за да си дојде на 4-4-2.
Оваа на домашен мора да се добие.

У второ Дињ и Ракитич аут, Бускетс штопер, Роберто задни и Иниеста место Ракитич. 20тина минути и за Дембеле место Пако.

Нека го стави Пике бидејќи Ракитиќ и Бускец се менуваат како штопери и цела средина е лом , посебно лош е Алба кој има милион погрешни додавања.

Немав никакви очекувања и пак разочаран сум од лиглето

tenor.gif

Ќе треба да се уфрли во друга брзина во второ полуврме :D сите први полувремиња наликуваат едно на друго оваа сезона.[DOUBLEPOST=1518366639][/DOUBLEPOST]Каков компјутерски прецизен шут има Кутињо :bravobe:

Последно уредено:
Чкрипи нешто во последните 3 утакмици во лигата. Ај со Еспањол имаше ненормален дожд, али пред тоа со Алавес дома пак беше бутни падни. Мора да ја добиеме ова, ВАМОС!

Чкрипи нешто во последните 3 утакмици во лигата. Ај со Еспањол имаше ненормален дожд, али пред тоа со Алавес дома пак беше бутни падни. Мора да ја добиеме ова, ВАМОС!
Умор е ова денес, во четвртокот со Валенсија се потрошија, не се машини.

Конечно речиси полни трибини, штета што мечот ќе заврши без голови

Очигледно идеме надолу со формата , се топи полека предноста . Денес сите беа ужасни со исклучок на Ракитиќ и Јери .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom