Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ауу колку е бавен Матје.

Не е лошо и нерешено , по 9 бода ќе сме и пред Атлети и пред Реал ( во случај ако тепат вечер ). Плус остануваме непоразени. :cool:

Од страна ако глеаш не е лошо нерешено, ама ако размисли човек вака: На полувреме водство од 2 0, можност да се дотолчи противникот со играта која знат да ја играат, можност да се доближат на милиметар до титула, можност да се фокусираат силите во ЛШ, а тие излегуваат и примаат 2 гола за 15 минути. Секој коментар освен отерување у пичку матер е излишен.

Матје безгрешно игра кога е стартер ама кога влегува од клупа стално изгубен е.

No pasa nada. Не ни бега оваа.

Суарез колку беше уплашен од жолт, страв му беше со топка да се состави :icon_mrgr:

Штета што го пропуштија ова , но и вака се зголеми предноста на 9 поени над Атлетико и евентуални 10 од Реал .

Наредно гостување кај незгодните Реал Сосиедад , последна победа имаат таму во 2006 година односно немаат победа во последните 5 натпревари . Тој меч е измеѓу двата натпревари со Атлетико во ЛШ.

Пике денеска појче ракомет играше него фудбал арно чорион судија шо не го виде ќе требаше без него да се игра ел класико.

10985374_10154027764500763_8424574862226459638_n.jpg

Па мајка му стара се научивте само победи и сега едно нерешено на 9 бода еј 9 бода пред Атлетико да сме незадоволни е стварно неблагодарно :)
Мене поентата не ми беше тоа. Тоа никој не го спори. Поентата ми беше ако се гледа натпреварот како натпревар без тоа кој каде е на табелата или колку предност има, после полувреме од 2 0, влегуваш во второ и примаш 2 гола за 15 минути, а поголемиот дел од екипата се однесува како да им е сеедно. Сакам да кажам дека кога се добива можност треба да се зграпчи, а не да се игра ноншалатно. Јас го критикувам пристапот, инаку резулатот како резултат е добар, за тоа никој не се буни.

Наредно гостување кај незгодните Реал Сосиедад , .

Абе Ел класико е наредна , на 2ри април. Затоа и стравувавме за Суарез да не добие жолт. :D

Абе Ел класико е наредна , на 2ри април. Затоа и стравувавме за Суарез да не добие жолт. :D

Наредно гостување е кај Реал Сосиедад , со Реал дома играме . :D

Истото сценарио од мечот со Депортиво, имаме водство од 0:2 на полувреме, влага Матје во вториот дел и набрзина примаме 2 гола одново по негова вина,едноставно човекот е преспор и не можеме ништо против тоа, не сум сигурен дали беше Вермален на клупа не приметив, али ако бил и он на клупа дефинитивно требаше да добие шанса пред Матје.. и овој резултат не е лош, сепак е ова едно од потешките гостувања во Ла Лига па и бод не е така лошо, само и играчите мора да знаат дека не смеат да се опуштат и да мислат дека е веќе освоена Ла Лига иако имаме одлична предност од 9/13(10) бода од главните конкуренти.

Ова за тие вчера што си ја прославија титулата. Се уште ништо не е решено, иако сме во пол позиција, наредни два кикса, ( можни ), со Реал и Сосиедат играме, и еве ти ги Атлетико и Реал на 3/5 бода.

Ова да видиме и ние и самите они дека се далеку од недопирливи, посебно на гостински терен. Освен со Реал на Бернабе, ајде ќе ја рачунам и со Атлетико на Калдерон, друга утакмица не памтам сезонава да сме ја одиграле на високо ниво против посериозен противник, све било мачење и на сила.

Така да, пожелно е сите да се спуштиме на земја, и да одие од натпревар во натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom