Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Да се прашувам нешто јас денес, Суарез би го оставил во Барселона.
Ќе направи глупост некоја, ќе добие глуп жолт картон кога најмалку треба, на Ел Класико ќе треба без него да се игра после...
А после киксов на Атлетико, макар не победиле денес ништо страшно нема да биде, секако ќе сме на 7-8 бода од противниците (под услов Реал да победи вечер), а плус имаме Класико на домашен терен со прилично топло-ладен Реал во моментов.
Ама знам дека ќе играат сите тројца напред, е сега надежта останува дека Суки се опаметил малку па нема глупости да прави.

Сигурно некој од другата страна ќе го провоцира.

Oko 50 navijača Barcelone je jutros doživjelo saobraćajnu nesreću na putu za utakmicu između Barçe i Villarreala, njih 14 je poginulo, te je španski Savez odlučio da će se danas na svim utakmicama u La Ligi održati minuta šutnje u spomen poginulim navijačima.

Fuck..
Нека почиваат во мир.:(

Oko 50 navijača Barcelone je jutros doživjelo saobraćajnu nesreću na putu za utakmicu između Barçe i Villarreala, njih 14 je poginulo, te je španski Savez odlučio da će se danas na svim utakmicama u La Ligi održati minuta šutnje u spomen poginulim navijačima.

Fuck..
Нека почиваат во мир.:(

Јас па читав за некои студенти дека биле. Како и да е , нека почиваат во мир. :(

Иниеста изоставен во денешниот тим , не ни отпатувал со тимот.

Јак десен бек имаме

947096_1157994827558717_7188319297926651403_n.png

Студенти биле преку Ерасмус во Барселона , патувале во Валенсија . Нека почиваат во мир.

Иниеста заради претпазливост не отпатувал на гостувањето против Виљареал поради ситна повреда.

Последно уредено:
Нешто слабо му верува на Видал, кога го игра Роберто на десен бек. Не играме ништо посебно и чиста среќа е што водиме 0:2. Можеше обратно да биде, да беа овие малце поприсебни :D

Како што напишав погоре, многу е тешко да се игра на Мадригал..Теренот некако помал ми изгледа, но како што гледам има исти димензии со Камп Ноу..чудно. Треба да одат на уште еден ран гол во второ и да го бркаме 40тиот натпревар без пораз токму против Мадрид

Како што напишав погоре, многу е тешко да се игра на Мадригал..Теренот некако помал ми изгледа, но како што гледам има исти димензии со Камп Ноу..чудно. Треба да одат на уште еден ран гол во второ и да го бркаме 40тиот натпревар без пораз токму против Мадрид

Камерата е пониско поставена и дава илузија на помал терен .

Набрзина ни ги напикаа , ептен се опуштија.

По милионити пат испуштаат 2 0, колку сака нека се добри до сега, за вакво нешто ја би ги скинал од мавање. Мочковци лигави.

Затоа не треба пред време радување. :)
Суарез мора да се откупи од Виљареал.

Набрзина ни ги напикаа , ептен се опуштија.
Ептен ноншалантно играат скоро цела сезона. Она против Арсенал не го коментирав, само како беа опуштени цела утакмица. Велбек да дадеше гол за 1:2 ќе им смрзнеше гомното до крај на утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom