Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Победа си е победа, но за вториот дел не заслужуваат ништо освен компир. Треба Лучо да им стегне по некоја заушка, малце фалеше да останат со таквото у раце. Крајно не сериозно одиграно. Со играч мање не пикнаа у шише првите 10 минути. После и со двајца играчи повеќе не можевме акција да направиме. А коцките ни се поклопија буквално за да ги згазиме.
Т.е, не ни моравме да ги згазиме, доволно ќе беше само посериозно да одиграат.
А, мислиш дека они така сами си играат и не се залагаат? :D
Нема шанси, сигурно е ова сугестија од Лучо после исклучувањето на Годин, сепак следува период во кој играме натпревар на секои 3 дена, а кога веќе имаме водство против противник со 2 играча помалку нема потреба да се трошат непотребно играчите.

А, мислиш дека они така сами си играат и не се залагаат? :D
Нема шанси, сигурно е ова сугестија од Лучо после исклучувањето на Годин, сепак следува период во кој играме натпревар на секои 3 дена, а кога веќе имаме водство против противник со 2 играча помалку нема потреба да се трошат непотребно играчите.

Може и тоа да е. Може не сакаа да се трошат. Сепак, требаше да се оди на трет гол. Што ако ни го бапнеа во 90-та ? :)
Се кладам дека да запнеа само 10 минути ќе постигнеа трет гол.

Па нормално дека се штедеа , и нормално дека тоа беше по сугестија на Лучо. Не ни донесовме муабет дека се намачивме , туку дека се штедеа сами. Али сепак треба респект спрема Атлетико , не е Леванте па да одмараш против него баш. Трет гол требаше , ќе беше трагедија ако примевме гол со 2 играчи повеќе.

Гвардиола и официјално во Сити. Имам чувство дека опасно че напни Меси да го донесат или еден од триото :D Останува да видиме дали љубовта или парите ќе победат...

Гвардиола и официјално во Сити. Имам чувство дека опасно че напни Меси да го донесат или еден од триото :D Останува да видиме дали љубовта или парите ќе победат...
Секако дека парите ќе победат бидејќи во Барселона играат без пари.

И ако напне готово ќе го земат Меси.
Абе навивачи на Барселона сте а сеуште не научивте дека на оваа Барселона не им се земаат клучни играчи.
Па Меси, Нејмар, Иниеста, Бускетс, Алба се недопирливи, па Суарез би го пуштиле само ако не игра како што треба, а во моментов ни тој нема да мрдне од Барселона.

Оставете ги бајките на англиските медиуми. Од Барса и од Реал не може да се земаат клучни играчи, бидејќи овие два клуба се врвот на кариерата за секој играч.

Абе навивачи на Барселона сте а сеуште не научивте дека на оваа Барселона не им се земаат клучни играчи.
Па Меси, Нејмар, Иниеста, Бускетс, Алба се недопирливи, па Суарез би го пуштиле само ако не игра како што треба, а во моментов ни тој нема да мрдне од Барселона.

Оставете ги бајките на англиските медиуми. Од Барса и од Реал не може да се земаат клучни играчи, бидејќи овие два клуба се врвот на кариерата за секој играч.
Колку шо не важи ова за Реал последново шо го пиша..

Точни се информациите дека Челзи го бара Вермален?

Не мислам така. Фудбалот генерално уште одамна го загуби шмекот на љубовта и капиталот го преобрати во уште поголем бизнис за штанцање пари. Можеби Меси не, ама од другиве двајца шо знам. Нејмар вака гледано карактерно не ми стои лично мене нешто нај нај, плус оној бразилски синдром кажува дека можи да се деси ако гледаме наназад да се случи и вакво нешто, преку анализа на историјата на одредени Бразилци.

Еве една и од натпреваро против атлетико мадрид. Иначе како му е организирано секоја чест на 90к народ во 2 минути можиш да влезиш и да излезиш
12669813_10201390677404743_862108554_o.jpg

Аман бе, колку чинат картите во првиот прстен?

Аман бе, колку чинат картите во првиот прстен?
Зависи, за Атл Мадрид на viagogo за латерал прв прстен беа над 250 евра а зад гол прв прстен над 120. Да ти кажам зачуден бев колку добро се гледаше од трет прстен, ако одам пак би купил на трет прстен карта

Ronaldinho Gaucho (bivši igrač Barcelone): "Jako sam sretan što sam igrao u Barçi, bili smo nevjerovatni. Ja sam Barçin navijač i siguran sam da će ovaj tim nastaviti stvarati historiju, vrlo su jaki. Nadam se da će odbraniti titulu Lige prvaka."

"Leo je najbolji igrač svog vremena, kao što su prije njega bili Pelé, Maradona i Ronaldo. On je već ispisao historiju, a Neymar je na dobrom putu da to uradi. Nadam se da će postati najbolji. Vjerujem da hoće. On je fenomen i sretan sam što vidim još jednog Brazilca kako uživa u Barçi kao što sam ja. Volio bih da ostane tu još mnogo godina."

"Real Madrid? Ne vjerujem da će Neymar otići tamo. Kada su u pitanju njegovi problemi oko poreza, nadam se da će razmišljati samo o nogometu, a da će drugi ljudi riješiti taj problem."

Na pitanje o mogućem povratku u Barçu jednoga dana, Dinho je odgovorio: "Ako Bog da."

Да се врати барем еден натпревар, која радост ќе биде, да го видиш Дињо во тим со Меси, Нејмар, Суарез, Иниеста...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom