Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Barcelona have informed Juventus that they're no longer interested in Paul Pogba (22). They focus on a centre back and a left back. [md]

Им се јавиле и има кажале, не сме заинтересирани за Погба више, барем дефанзивци... Овие Мундо некогаш стварно знаат да ја погодат "веста"...

Им се јавиле и има кажале, не сме заинтересирани за Погба више, барем дефанзивци... Овие Мундо некогаш стварно знаат да ја погодат "веста"...
Комедии се и овие и Спорт.ес, имаат поврзано 6000 играчи со Барселона и немаат ни 1 погодено.
А најјако во приказнава е што приоритет ни е напаѓач во моментов :icon_lol:[DOUBLEPOST=1454100974][/DOUBLEPOST]Španjolski novinar, Manolo Lama, rekao je u emisiji 'El Partido de las 12' da je Neymar u četvrtak navečer bio u Madridu. Navodno, on je sa svojim prijateljima večerao u restoranu 'Tatel', gdje se zadržao gotovo do ponoći.

To se Neymaru uopšte nije svidjelo, jer ga stalno povezuju sa Real Madridom, pa je danas objavio video na kojem govori: "Manolo Lama, rekao si da sam jučer bio u Madridu. Počni govoriti istinu, glupane."

Neymar se snimio tako da se iza njega vidi slika na kojoj zajedno sa Suarezom i Messijem proslavlja gol, a uz video je još napisao: "Poruka novinaru koji priča s*anja."

12631344_1126308917393975_5918847333644354710_n.png

Последно уредено:

Колку глупаво идиотски ги пренесуваат информациите како небаре на пазар се наоѓаат и се мислат колку кила домати и пиперки да купат

Шо сакате поќе, овие Мундо пред некој ден излегоја со статија дека Барселона сака да го ангажира Торес :pijanco:

Составот на Барселона :uzi:
Иначе овај Аугусто од Селта ич не ме импресионира како играч, Томас е 1000 пати пдобар од него на средина и во напад е покорисен.
Од ко игра Аугусто стартер за Атлетико, не знат за победа. :D

Распоредов :несвест:
На секои 3-4 дена натпревар .

1.png

Тоооо бре сину божји. Цели 5 минути бевме во напад. :pos:

Кладба дека Годин јаде црвен до крајот? :LOL:

Мора копачиве да се победат![DOUBLEPOST=1454168413][/DOUBLEPOST]Toooooooooooooooooo Suarez :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1454168852][/DOUBLEPOST]Одвратна екипа , сега фали уште Меси и Нејмар да ги повредат!!!

Последно уредено:
Какво трио имаме еј, перверзија. Суарез типично, напаѓачки ја загради и рс. Да ти е мерак да ги гледаш.

Суарез копија на голот против Реал лани, втората утакмица. Само шо тогаш ја шутна покрај Навас, сега под нозе на Облак. Инаку скроз истата, копија акција во два потега беше.

Само манита за овие, ништо повеќе.

Бускец е ужасен последниве натпревари .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom