Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Чест е да се игра со Јуве. Многу ми е мило што тој тим после сите афери и проблеми успеа да се регенерира и врати каде што му е местото. Да игра и да биде дел од најдобрите тимови.
Три моменти ќе издвојам.

1.Го испраќаме Чави со триплете. Човекот кој ни е идол покрај кого растевме вчера за последен пат ја носеше капитенската лента. Застана на 767 одиграни натпревари со Барса. ЛЕГЕНДА!
Ќе си напишам тука да стои: Чави за краток временски период ќе биде тренер на Барса и ќе ги има успесите на Пеп и Енрике.

2.За мене уште е за неверување како едно напаѓачко трио за само една фудбалска сезона успеа толку лесно да се спои во едно, да функционира како да игра со години. Едноставно дечките цела сезона се неприкосновени. Овој напад МСН конечно го замени и мојот омилен Анри, Ето, Меси и доаѓа на прво место.

3.Страшно го потценивме Луис Енрике. Го дочекавме со скепса, ретко кој веруваше во него. Мислевме дека е уште еден лик како Тата Мартино, дури баравме и управата да го смени.:pos:
Вчера дечкото одржа лекција на сите фудбалски фанови како треба да помине време за коцките да се наместат и успесите да дојдат. Највеќе ми е криво за него и неговото потценување.
Сликава кажува се.
CG2V6DuXEAAKPiF.jpg

Уживајте и радувајте се. Ќе анализираме и креираме тим наредниве денови. Visca el Barca!

Дечки да ви честитам и овде заслужената победа и уживајте во екипава, стварно го играте најубавиот фудбал последните 20 години. Акцијата на Меси со дуплите пасови беше совршена, но не за во учебници бидејќи такво нешто не се учи.

Изгледа е официјлано, Алекс Видал е новиот фудбалер на Барса за сума од 10 милиони евра. Од она малку што го гледав оваа сезона во Севиља беше одличен. Спорт пишува дека ова ќе биде единствен трансфер на клубот пред изборите

И сега другови на крајот на сезоната едно прашање..РАКИТИЧ ИЛИ СЕСК? :icon_lol: Мене Ракитич многу по кеиф ми е, иако Сеск долго време не играше на својата позиција и мислам не се докажа најдобро. П.С се надевам нема да му текне на Лучо да си замине, бидејќи вчера изјави дека уште не одлучил за иднината...

Cestito trojna kruna momci
I milo mi e so uste edna zlatna odi vo racete na Messi

Da prasam Alves se povrzuva so Milan ili li zivot u covecevo use nekoja godina?

Cestito trojna kruna momci
I milo mi e so uste edna zlatna odi vo racete na Messi

Da prasam Alves se povrzuva so Milan ili li zivot u covecevo use nekoja godina?

Уште не е јасна ситуацијата, клубот потпиша договор со Видал од Севиља, но тој ќе треба да настапи за Барса како десен бек дури од Јануари 2016..Алвес вчера изјави дека има голем број на понуди и дека една од тие понуди е од Милан, каде што со задоволство и чест би играл..Ќе биде појасна ситуацијата деновиве претпоставувам

Уште не е јасна ситуацијата, клубот потпиша договор со Видал од Севиља, но тој ќе треба да настапи за Барса како десен бек дури од Јануари 2016..Алвес вчера изјави дека има голем број на понуди и дека една од тие понуди е од Милан, каде што со задоволство и чест би играл..Ќе биде појасна ситуацијата деновиве претпоставувам

Аха , прашањево ми беше дали има фудбал во него уште 2,3 години, дали вреди да се донесе Алвеш на овие години

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom