Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Каков напредок на Нејмар сезонава..уште не е во врвот на кариерата. а 39 гола постигна..Којзнае каде ќе бидат неговите граници :aplauz: Се надевам дека ќе смени нешто во неговото однесување на моменти и еден ден ќе стане најдобар играч на светот. Мислам дека никој не спомена, денес е договорен Видал од Севиља..Ке потпише овие денови 5 годишен договор, за 10 милиони eвра...Деновиве се очекува да потпише и Гундокан..Дали потпишувањето на Видал,значи дека Дани го одигра последниот натпревар за Барса?o_O

Rakitic,Neymar and Suarez the first 3 player who play in the FINAL UCL and SCORE THE GOALS
1st, 2nd, 3rd GOALS, ALL MESSI CREATED. .
MESSI SAVED BARCA... Man of the Match.
MESSI CREATING CHANCES SAVED BARCA MISSED CHANCES by Neymar, Sueraz.

1st GOAL, MESSI MAGICAL DIAGNOL PASST FROM 100 YARD DEMOLISHED JUVI BUSS PARKING THAT WAS ABOUT TO TAKE PLACE. Ricktic EASY GOAL.

2nd GOAL, MESSI MISMERIZING, MAGICAL RUN BEATING 3 JUVI DEFENDERS DEFLECTED OFF OF JUVI KEEPER FOR SUERAZ TAP IN.

3rd GOAL, MESSI GAVE THE COUNTER ATTACKING BREAKAWAY PASS TOO.

MISSED CHANCES BY Neymar, Sueraz been SELFISH in this game and endangered Barca win...

BUT MESSI WAS THERE TO KEEP CREATING CHANCES ALL GAME LONG.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
:kruna:
CG2TX72UcAEUPCF.png

Ракитич го ора теренот цела година. Многу корисен и стабилен, полн погодок ви се со Суарез годинава. Честитки за триплетево, заслужено, страшен фудбал играа поготово втора полусезона.

Каков напредок на Нејмар сезонава..уште не е во врвот на кариерата. а 39 гола постигна..Којзнае каде ќе бидат неговите граници :aplauz: Се надевам дека ќе смени нешто во неговото однесување на моменти и еден ден ќе стане најдобар играч на светот. Мислам дека никој не спомена, денес е договорен Видал од Севиља..Ке потпише овие денови 5 годишен договор, за 10 милиони eвра...Деновиве се очекува да потпише и Гундокан..Дали потпишувањето на Видал,значи дека Дани го одигра последниот натпревар за Барса?o_O
Брат кај го прочита ова бе?

БАРСААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Честитки до сите играчи, одличен натпревар и заслужено сме на тронот на Европа!
Повторно триплете оваа година, Енрике го повторува успехот на Пеп во првата сезона.
Честитки до сите фанови и да се радуваме на уште многу титули

VISCA EL BARCA!!!!!

Ако кажам честитки и заслужено ќе бидам само досаден.

Ќе бидам краток и ќе кажам само дека покрај тоа што ми претставува чест и задоволство да навивам за Јуве, многу сум почестен што сум современик и имам прилика во фудбалот да гледам еден гениј како Меси во ваква моќна Барселона. Друго излишно е да се зборува.
И благодарен сум за респектот покажан од Барса кон мојот клуб.

Вечерва е ваша па повелете уживајте :)

Епа топ, ако е така. Гундоган може да остане на позајмица у Борусија до зима, а Видал незнам кај би го пратиле. Или може да остане у Севиља само да не го играат у ЛШ.

Иначе ја би повеќе за Погба, турчинов е малку подефанзивен, некако ми б2б играч. Али ај ќе видиме шо ќе биде.

Ја се изначитав денес вести за Видал. Трансферот е скоро готов, фалат само уште некои ситни финалности. Инаку во скоро секоја од вестите пишуваше дека ќе тренирал со Барса првите 6 месеци, сакал да добие континуитет и кредибилитет кај Енрике.
P.S. ова за Гундоган не верувам да е вистина. Ако се прашувам јас, пре би земал креативец, плејмејкер, замена за Иниеста.. Играч од типит на Гундоган имаме во Ракитич, а да го земеш за клупаш би било глупо. :)

Реално, од сите најдобра опција би ни бил Погба. Игра на иста позиција како Иниеста, млад е, перспективен и има се што му треба за кај нас, плус висок е, нешто шо многу ми се свиѓа. Ама незнам дали би дале ние 80 милки за него..

Ако не си замине Педро, тогаш со овие трансфери Видал и Гундоган/Погба треба да се затвори трансфер летото.. Не ги зимам у предвид позајмиците кои може да ги праиме со Суарез, Делофеу... С.Роберто итн итн..

Педро го продолжи договорот завчера

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom