ПОД ИМПРЕСИИ СУМ И НЕ СУМ ВО СОСТОЈБА ДА КОМЕНТИРАМ, САМО ЕДНО ЌЕ РЕЧАМ .... CAMPEONEEEEEEEEES CAMPEONEEEEEEEEEES OLEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!
Јувентус не се Англиска екипа, за да може да има таков убав фудбал како тогаш на Вембли..Од се најмногу ме радува што сезонава не се бира начин да победиме..Имавме добри, имавме лоши натпревари, но сепак ги зграбивме титулите на овој или оној начин!
Како можеше денес баш да цркне форумов, милион пати проверувам дали се средил Каква игра, каква магична сезона е зад нас Екипиште момци, од прв до последен секоја чест
Сите беа зафатени со прослава и никој не дојде да ми помогне. Зошто земав толку голема мрежа? Сме освојувале трофеи и претходно, знам дека после сите доаѓаат и ми бараат дел како сувенир. Вака се погрижив за сите да има по малку“ – со насмевка коментираше Пике по големата победа. Цар.
Јас мислев за Шакира ќе праи лулашка за.... Ракитиќ погоди по 16 додавања во акцијата што траеше 64 секунди
Dec 30, 2014 11:50:00
COMMENT: After CAS rejected the Blaugrana’s appeal against a two-window transfer ban, Real Madrid have been given free rein to dominate Spanish football for the next two seasons
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.