Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ПОД ИМПРЕСИИ СУМ И НЕ СУМ ВО СОСТОЈБА ДА КОМЕНТИРАМ, САМО ЕДНО ЌЕ РЕЧАМ .... CAMPEONEEEEEEEEES CAMPEONEEEEEEEEEES OLEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

Јувентус не се Англиска екипа, за да може да има таков убав фудбал како тогаш на Вембли..Од се најмногу ме радува што сезонава не се бира начин да победиме..Имавме добри, имавме лоши натпревари, но сепак ги зграбивме титулите на овој или оној начин!

Ќе кажам само едно ... QUE GRANDE SOMOS ... :oleee:

Уживајте вечерва момци , утре ќе разглабаме анализи мада не се потребни , перфектно одигран меч со мали турбуленции.

ТРИПЛЕТЕ !!!!:oleee::oleee::oleee:

Што освоивме оваа сезона?
490abd6d43905ee7cb4a9e33418cb462.gif

Како можеше денес баш да цркне форумов, милион пати проверувам дали се средил :LOL: Каква игра, каква магична сезона е зад нас :vozbud: Екипиште момци, од прв до последен секоја чест :cuc:

Campeeeeeoooneeees :ojeaa:

Сите беа зафатени со прослава и никој не дојде да ми помогне. Зошто земав толку голема мрежа? Сме освојувале трофеи и претходно, знам дека после сите доаѓаат и ми бараат дел како сувенир. Вака се погрижив за сите да има по малку“ – со насмевка коментираше Пике по големата победа. Цар.
Јас мислев за Шакира ќе праи лулашка за....
Ракитиќ погоди по 16 додавања во акцијата што траеше 64 секунди

akcija-gol.jpg

Да се гледа на место каде што 80% беа навивачи на Јуве, и да се победи... филинг спешл.
Честитки!!!
Visca el Barca!

• Croatian and Uruguayan signings this season, have the fifth Champions League Barca. Together they cost 100 million, a millionaire but effective bet
Ова го сретнав на гоал.цом на еден пост
http://www.goal.com/en/news/1717/ed...can-kiss-goodbye-to-la-liga-and-the-champions

Dec 30, 2014 11:50:00
COMMENT: After CAS rejected the Blaugrana’s appeal against a two-window transfer ban, Real Madrid have been given free rein to dominate Spanish football for the next two seasons

goal.com/en/news/1717/editorial/2014/12/30/7509362/barcelona-can-kiss-goodbye-to-la-liga-and-the-champions

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom