Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум знаел за ова

Luis Enrique must take credit for how he has handled this squad since the winter discontent in the Catalan capital, yet it was the players themselves who came up with the idea of Messi returning to the right flank and Suarez starting as an orthodox centre-forward.

"Honestly, I just ended up in the central position during a game by chance, and Leo said to me: 'Stay there'," the striker said in April. "Afterwards the coach saw that we had come up with a good solution by ourselves and we started trying it out. No one officially made the decision, but obviously from then on it was the coach who started playing me as No. 9."

Ептен ме мава возбуда за утре веќе 2 дена

Круцијално мислам дека оваа сезона за Барселона беше што Суарез и Меси си ги сменија местата.Првиот месец-два или колку и да беа ми се плачеше кога го гледав Суарез на десниа фланк.

Рибери и Робен се кривците шо Меси ги направи мајмуни во одбрана Баерн...махм да.
Дај бе не ги објавувајте глупиве статии од goal, финале не чека за 28 саата

Ја не знам зошто човек би се замарал со гомнариите од goal.com

Чави ја знае целата историја на клубот на памет, прашање на време е кога ќе се врати пак назад во клубот на битна позиција. Супер интервју на SkySports со Xavi и Messi

Нејмар мора да е играч на натпреварот. Добра игра и заслужена понеда. Visca Barca

ОВИЕ ГОМНАВА ОД МТВ УШТЕ СВРШУВААТ НА ЈУВЕ И НА РЕАЛ.. ДУПИ ГИИИИИИ!!! ЧЕСТИТО ТИТУЛА. БРАВО НА ЈУВЕ ЗА ХРАБРОСТА!! VISCAAAAAAA :oleee:

Честито и тука, очекувам да направите 6ка, како и 2009та. :)

Ајт наздравје...

CG2I8_CUQAAzvW4.jpg:large

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom