Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се враќате на стари патеки. Па уште судијата крив е. На Буски уште му фали некој со свирче да му свирне кога да се фрли. Иначе Нејмар страшен перформанс вечерва, со вакво темпо примабалерина ќе ви стане, на завидно ниво беше и Меси, дефинитивно ова е старата барса.Судијава за намерна игра со рака на Арда не му дава жут, Маскерано му приговара и овој него му дава жутмаме им е*ам, сезонава се катастрофални.
Резултатот можеше и подобар да биде, да не ја зезнеше Суарез после на тацна наместената од Ракитиќ, да го постигнеше голот ќе играа далеку порастеретено, ќе постигнеа уште некој гол. Вака, ќе се решава се на реваншот, шансите 50-50.
Радува само фактот што после поразот од Сосиедат играме значително подобро целокупно, напад/одбрана/средина.
Се враќате на стари патеки. Па уште судијата крив е. На Буски уште му фали некој со свирче да му свирне кога да се фрли. Иначе Нејмар страшен перформанс вечерва, со вакво темпо примабалерина ќе ви стане, на завидно ниво беше и Меси, дефинитивно ова е старата барса.
Не, вие се враќате на старите патеки. Уствари се сомневам и во времето на Франко дека олку пенали ви суделе.Се враќате на стари патеки. Па уште судијата крив е. На Буски уште му фали некој со свирче да му свирне кога да се фрли. Иначе Нејмар страшен перформанс вечерва, со вакво темпо примабалерина ќе ви стане, на завидно ниво беше и Меси, дефинитивно ова е старата барса.
Се враќате на стари патеки. Па уште судијата крив е. На Буски уште му фали некој со свирче да му свирне кога да се фрли. Иначе Нејмар страшен перформанс вечерва, со вакво темпо примабалерина ќе ви стане, на завидно ниво беше и Меси, дефинитивно ова е старата барса.
Ter Stegen celebrating Messi's goal against Atletico.
[DOUBLEPOST=1422053183][/DOUBLEPOST]https://www.dailymotion.com/video/kmfYitRBRNcvqC9UbPx![]()
Ме има и мене
More than 350 of you have participated and we are very grateful. That is why we have edited this video with all the questions you have sent, since we could only select eight in the end.
On Monday, January 26 you will see the selected questions that Suárez replied to. You will finally know who the chosen ones are.
Понатаму еНа 9:34 си ти?![]()