Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Беспотребно го браните Суарез. Дрво е.
А Меси не е стабилен со пеналиве, нека му остави на некој искулиран, Буски или Иниеста.

Судијава за намерна игра со рака на Арда не му дава жут, Маскерано му приговара и овој него му дава жут :facepalm: маме им е*ам, сезонава се катастрофални.

Резултатот можеше и подобар да биде, да не ја зезнеше Суарез на тацна наместената од Ракитиќ, да го постигнеше голот ќе играа далеку порастеретено, ќе постигнеа уште некој гол. Вака, ќе се решава се на реваншот, шансите 50-50.
Радува само фактот што после поразот од Сосиедат играме значително подобро целокупно, напад/одбрана/средина.

Судијава за намерна игра со рака на Арда не му дава жут, Маскерано му приговара и овој него му дава жут :facepalm: маме им е*ам, сезонава се катастрофални.

Резултатот можеше и подобар да биде, да не ја зезнеше Суарез после на тацна наместената од Ракитиќ, да го постигнеше голот ќе играа далеку порастеретено, ќе постигнеа уште некој гол. Вака, ќе се решава се на реваншот, шансите 50-50.
Радува само фактот што после поразот од Сосиедат играме значително подобро целокупно, напад/одбрана/средина.
Се враќате на стари патеки. Па уште судијата крив е. На Буски уште му фали некој со свирче да му свирне кога да се фрли. Иначе Нејмар страшен перформанс вечерва, со вакво темпо примабалерина ќе ви стане, на завидно ниво беше и Меси, дефинитивно ова е старата барса.

Се враќате на стари патеки. Па уште судијата крив е. На Буски уште му фали некој со свирче да му свирне кога да се фрли. Иначе Нејмар страшен перформанс вечерва, со вакво темпо примабалерина ќе ви стане, на завидно ниво беше и Меси, дефинитивно ова е старата барса.

Ок, позз.

Не, вие се враќате на старите патеки. Уствари се сомневам и во времето на Франко дека олку пенали ви суделе.

Честитки за победата, веќе Барса заликува на Барса која сме навикнати да ја гледаме....
Лучо направи голем чекор со прекратувањето на ротациите на секој натпревар.... Разликата е преочигледна и сите ја гледаме, Пиќе е се постабилен, истото важи и за хрватот, полека сите влегуваат во одлично темпо.... Нејмар сезонава е неприкосновен, Иниеста се врати оној стариот....
Втората голема работа која ја направи Лучо е поместувањето на Меси формациски, сега Меси е на неговата ,, природна " позиција, учествува многу повеќе во целовкупната игра, многу повеќе трча, се враќа назад .... За Суарез не можеме да зборуваме ништо бидејќи ова сеуште му е прилагодување.... Едно знам дека Суарез е ГЛАДЕН за успеси , и кога влегува во шанси напаѓач од негов калибар, головите доаѓаат порано или подоцна ....

VISCA

gw-close20door.gif

Тешка утакмица без премногу шанси на двете страни,во првиот дел имавме две одлични шанси по ударот на Нејмар а потоа и 100% шанса на Суарез.. се гледа и кај него дека ја има изгубено самодовербата, штета е да го гледаме ваков а навистина е одличен играч, влегува во шанси али реализацијата е многу слаба.. но сигурен сум дека ќе влезе и тој во вистинската форма, ќе ја врати самодовербата и ќе почне да постигнува и голови, сепак не се малце 4 месеци пауза и после сето тоа што се случи на светското сигурно и кај него има оставено траг, но сигурен дека во најбрзо време ќе проработи и тој.. иначе сакав да кажам дека сосема заслужено стигнавме до победата и на реваншот ќе идеме помирни.. додека тие ќе мора уште од самиот почеток да напаѓаат и една контра да искористиме и да постигнеме гол и мислам дека скоро 90% ќе се пласираме во 1/2 финале.

Ter Stegen celebrating Messi's goal against Atletico.

B76oJ44IQAAWqot.jpg:large
[DOUBLEPOST=1422053183][/DOUBLEPOST]https://www.dailymotion.com/video/kmfYitRBRNcvqC9UbPx

Ме има и мене :D

More than 350 of you have participated and we are very grateful. That is why we have edited this video with all the questions you have sent, since we could only select eight in the end.
On Monday, January 26 you will see the selected questions that Suárez replied to. You will finally know who the chosen ones are.

Последно уредено:
Ter Stegen celebrating Messi's goal against Atletico.

B76oJ44IQAAWqot.jpg:large
[DOUBLEPOST=1422053183][/DOUBLEPOST]https://www.dailymotion.com/video/kmfYitRBRNcvqC9UbPx

Ме има и мене :D

More than 350 of you have participated and we are very grateful. That is why we have edited this video with all the questions you have sent, since we could only select eight in the end.
On Monday, January 26 you will see the selected questions that Suárez replied to. You will finally know who the chosen ones are.

На 9:34 си ти? :D

Барселона(против Елче): Браво; Монтоја, Пике, Бартра, Алба; Маскерано, Чави, Рафиња; Нејмар, Меси, Педро.

Суарез на клупа. (y) Не дека е изморен туку нека се чукне малце во тоа тиквата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom