Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Море некак киксни Реалов па да искористиме некако.

Ги пуштив еве, мизерно играат, дури и подобри се другиве. Штета што не искористија пред малку 2 шанси за да поведат со 2-1.

^ Ако не ги извлече Роналдо пак у 82ра минута.

Иначе и јас ги гледам. Не се толку слаби колку што се изморени , а овие Кордоба добар пресинг им играт.

Иначе и јас ги гледам. Не се толку слаби колку што се изморени , а овие Кордоба добар пресинг им играт.
Јесте да и преморот има влијание, но во последно колку што ги пратам еве последните неколку утакмици, ко да им е паднат малку карактерот...............Али ќе видиме.

Енрике пак нешто експериментира со составот. Суарез за среќен роденден доби седење на клупа :D

Ги изваде точно во 82ра, уствари сам се изваде :)

Глуперда играчон од Кордоба :tapp:

Колку посрана игра еј. Победа е победа, 3 поени се три. То е то :) Останува нашиве да видиме шо че напра.

Ајде Меси еден хет-трик , и наредната ја стига Кристинка. Сигурно ќе одмара најмалце 1 утакмица. :)

Немат шут на голот. Истата екипа што ја торпедиравме со 9 комада во купот.

Ваквата нестандардност ни ебе матер.

Каква стандардност сакаш кога ги нема Иниеста, Ракитич, Суарез, Дани, Бускетс во прв тим... Дури 4 играчи се променети од претходните натпревари на кои доминиравме....

Во втората утакмица со цел втор состав им игравме , па им се деси 0-4. Нејмар утна зицер сепак , и како и да вртиш тоа е.[DOUBLEPOST=1422124090][/DOUBLEPOST]Џабе мрчев. :drk::drk::drk::drk::drk:

Последно уредено:
15 гола за две недели изеде Елче

8IRNwW2.png

На здравје :ајнапиво:

Не бе овие се сите луди. Какви пасови имаше на натпреваров не ми се верува Меси, Чави, Бартра, Рафиња. Ај па Меси - Суарез што поскоро да функционираат како Меси - Нејмар.

Маме му а еба на сите таму , на сите парте им ги собра. :vozbud:

Две различни полувремиња. А и Елче беше бункер пред да прими гол , после црвениот беше распад система.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom