Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
При повредата на Иниеста кога го видов Серхи Роберто дека се загрева ме фати една смеа :vozbud:

Иначе јасно е дека немаат мотивација против помалите тимови, гајле немаат дека ја губат Ла Лига или пак Сити се многу слаби :D

какво колење и тоа во безвезни ситуации можеа многу да коштаат неколкуте груби стартови на англичаните........судијата сериозно ја оштети барса кога не досуди пенал,за офсајдот пошто на прва додаде алба ми се чини беше кон централните играчи кои претходно беа во пасивен офсајд,мислам дека беше во право - треба да има две додавања најмалце..........требаше да шутира директно сам пред голманот беше

што е тука е,не верувам да се случи тешка глупост,очекувам од 46та минута сити да влезе со уште еден напаѓач во игра.

какво колење и тоа во безвезни ситуации можеа многу да коштаат неколкуте груби стартови на англичаните........судијата сериозно ја оштети барса кога не досуди пенал,за офсајдот пошто на прва додаде алба ми се чини беше кон централните играчи кои претходно беа во пасивен офсајд,мислам дека беше во право - треба да има две додавања најмалце..........требаше да шутира директно сам пред голманот беше

што е тука е,не верувам да се случи тешка глупост,очекувам од 46та минута сити да влезе со уште еден напаѓач во игра.

Какво е тоа правило две додавања?!!
Нема врска, Алба кога додаваше немаше офсајд и судијата поништи чист гол!

пак ќе речам - барса некако закочи во првенството ја крена рачната како да тоа им го рече некоја “виша сила“. исто како пред две години.[DOUBLEPOST=1394657772][/DOUBLEPOST]
Какво е тоа правило две додавања?!!
Нема врска, Алба кога додаваше немаше офсајд и судијата поништи чист гол!
додаваше кон играч кој беше во пасивен офсајд претходно,значи не смееше кон него директно да додава.

Последно уредено:
пак ќе речам - барса некако закочи во првенството ја крена рачната како да тоа им го рече некоја “виша сила“. исто како пред две години.[DOUBLEPOST=1394657772][/DOUBLEPOST]
додаваше кон играч кој беше во пасивен офсајд претходно,значи не смееше кон него директно да додава.
Znaes deka pasivniot ofsajd ne postoi veke 2 mileniuma?

сега треба санчез да го уфрли да ги докрајчи.

Рутинирано, Иниеста одличен иако деновиве се наоѓа во лоша психичка состојба. И дај нека запнат на лето по Компани, единствен сличен на Пујол ми изгледа

Пошо управата наша стопер не купува, дури и да се решат да донесат некој на лето, гарант ќе го донесат Лескот или Демикелис.
Чекај бе. На лето веројатно ќе има избори. Ако се врати Лапорта може и четири нови централни бекови да купи.

Честито пласман во 1/4 финале... можам да кажам дека имавме одлична игра,со неколку повремени падови во одбраната што не е нешто ново.. Меси на овој меч почна да потсетува на стариот Меси,иако е сеуште далеку од тоа.. според мене man of the match Иниеста :cuc:.. иако повеќето не отпишаа веќе од Примера,мислам дека се уште имаме шанси,и ако изиграме како денес на овој меч,имаме реални шанси за победа во Ел Класико..

Кога сме кај Алвес не му требаше тоа славењето ала шутка, колку само мразам таков вид славења на голови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom