Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
какво колење и тоа во безвезни ситуации можеа многу да коштаат неколкуте груби стартови на англичаните........судијата сериозно ја оштети барса кога не досуди пенал,за офсајдот пошто на прва додаде алба ми се чини беше кон централните играчи кои претходно беа во пасивен офсајд,мислам дека беше во право - треба да има две додавања најмалце..........требаше да шутира директно сам пред голманот беше
што е тука е,не верувам да се случи тешка глупост,очекувам од 46та минута сити да влезе со уште еден напаѓач во игра.
додаваше кон играч кој беше во пасивен офсајд претходно,значи не смееше кон него директно да додава.Какво е тоа правило две додавања?!!
Нема врска, Алба кога додаваше немаше офсајд и судијата поништи чист гол!
Znaes deka pasivniot ofsajd ne postoi veke 2 mileniuma?пак ќе речам - барса некако закочи во првенството ја крена рачната како да тоа им го рече некоја “виша сила“. исто како пред две години.[DOUBLEPOST=1394657772][/DOUBLEPOST]
додаваше кон играч кој беше во пасивен офсајд претходно,значи не смееше кон него директно да додава.
Чекај бе. На лето веројатно ќе има избори. Ако се врати Лапорта може и четири нови централни бекови да купи.Пошо управата наша стопер не купува, дури и да се решат да донесат некој на лето, гарант ќе го донесат Лескот или Демикелис.
Музиката ваљда Алвес или Нејмар ја имаат пуштеноЛудак