Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу интересно. Ова е втор пат да го гледам Меси да се врати толку назад и во улога на дефанзивец да ја одземе топката. Претходниот пат, знаете против кој беше?
Односите им се одлични. Меси е и кум на детето на Агуеро.И кога се поздравија пред почетокот на натпреварот онака ко да е некој небитен а не соиграч од репрезентацијата, кој знае какви односи имаат
a ti si siguren deka nesto ke napravime na dvata fronta,se gleda deka nemaat zelba ili sila igraciteОвај ми мириса ко да бара трансфер во фан клуб Реал Мадрид![]()
Многу интересно. Ова е втор пат да го гледам Меси да се врати толку назад и во улога на дефанзивец да ја одземе топката. Претходниот пат, знаете против кој беше?
Не сум го пропуштил сигурно, ова е изгледа тоа кога ги добивме 1-3Си го пропуштил изгледа оваа Ел Класико
A primeti nekoj deka Mesi jadese dodeka se pozdravuvaa igracite u sredata?![]()
A primeti nekoj deka Mesi jadese dodeka se pozdravuvaa igracite u sredata?![]()
Barcelona coach Tata Martino would only want to continue for another year if the team wins the Liga or the Champions League this season [md]
Како стојат работиве моментално, нов тренер ќе имаме догодина, ако има нешто вистина у ова![]()
Barcelona coach Tata Martino would only want to continue for another year if the team wins the Liga or the Champions League this season [md]
Како стојат работиве моментално, нов тренер ќе имаме догодина, ако има нешто вистина у ова![]()