Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Да седнам да размислувам цела недела што ќе и е на Барса Кевин Принс Боатенг пак нема да ми текне ни една единствена причина зошто би го купиле. :toe:

Што ќе ние е овој господ знае.
Најверојатно ќе влезе 3 пати во 80 минута и толку.
Добро е што ќе биде позајмен па нема да дадеме џабе пари.

Уште овај фалеше, за градинар ли ќе го земаат?

Нема да се искористи опцијата за +1 год од договорот. Сампер е слободен од јуни, може да преговара за други тимови.

Јас повеќе од вас се изнервирав кога го прочитав ова :D Сериозно, многу се нервирам кога во класа клубови ќе се погоди да играат вакви со 3 грама мозок а самодоверба како да го изгреваат и заоѓаат сонцето.

Ајјјјјјјјјј :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Вчера отварам на резултати Интер - Сусуоло да ги видам составите и гледам Боатенг и баш си помислив викам иии кај завршил мрднатиов. Сабајле читам во Барса, мислев дека трипам :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Многу ме интересира чива желба е... Ама и чива да е ова нема смисла :D Освен пожртвуваност што има друго нема ништо за во Барса. Боље Адуриз на 38 да го земат....

Иначе се шпекулира, 2 милиони за позајмица до лето и 8 ако сакаме да го откупиме :pos::pos:

Каква управа човече, си ги продаваме Мина и Алкасер за да ги земеме Муриљо и Боатенг :D

Што е следно, Меси за Кандрева? :vozbud:

Да седнам да размислувам цела недела што ќе и е на Барса Кевин Принс Боатенг пак нема да ми текне ни една единствена причина зошто би го купиле. :toe:

giphy.gif

Хајлатс на кариерата му е голот против Барса, сега си викам Вела и не беше така лош избор :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom