Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Хајлатс на кариерата му е голот против Барса, сега си викам Вела и не беше така лош избор :icon_lol:

Го заборави и голот на Арсенал што го даде.
Сепак,еве му го хајлајтот на кариерата.:D

И за Паулињо ги имавме истите реакции, па ја изигра најдобрата сезона во кариерата. Дајте му шанса на човекот, и без тоа за бедни 2 милиони е на позајмица дојден, ништо не губи Барса со него.

Зимаме играчи како да сме турски клуб заглавен во долгови. Нема везе, не дека губиме нешто, само смешно е :D

Добро, а зашто стварно го продадовте Паулињо?
Матни зделки на управата. Го донесоа за 40м и наредно лето го вратија во истиот клуб (Гвангжу Евергранде) за 50м. Имаше некои пишувања за фирмата Евергранде која е сопственик на клубот во кој игра Паулињо, дека нашиот ни прецедник е поврзан со таа фирма.
https://grup14.com/article/paulinho-to-barcelona-is-possibly-motivated-by-third-party-interests[DOUBLEPOST=1548124458][/DOUBLEPOST]Иначе не знам зошто толку на нож се дочекува Боатенг? Побогу, човекот доаѓа на позајмица до крајот на сезоната и тоа како резервист. Никој не очекува од него во овие 4 месеци да биде новиот Меси.
Ќе игра претежно во купот, а и во лига/ЛШ кога ќе му треба одмор на Суарез. Плус предност му е што може да игра на повеќе позиции.

Мислам дека наместо неосновани критики, треба да ги подржуваме нашите играчи.

Последно уредено:
Па Боатенг дури и добра опција е според мене.
Го дадовме Мунир го земавме Боатенг.
Мунир се влечеше само по терен ништо не играше,овој барем е лудак ќе трча на натпревари од купот ќе биде мотивиран како никогаш до сега а има и искуство.
Ова е најдобра опција,подобро него ли Вела или Стуани(за овој 20 милки ќе фрлевме а 32 години и 3 пати ќе влезеше)
Како резерва за Суарез е супер.(y)

Според медиумот [CR], Bartomeu му кажал на Де Јонг дека треба да дојде бо Барселона, бидејќи на лето двајца стартери од тимот ќе си одат...

Суарез и кој е другиот?
Мене вака ми дојдоа идеи за кои може да се тие двајца.
Првиов дефинитивно би требало да е Ракитич.
Не е логично Бускетс да го продадат, бидејќи е од La Masia и цел живот е во Барселона има само 30години.
Видал го донесоа за 18милиони како замена за ротација, можно е да го продадат за повеќе ама не ми се верува пошто гине на терен.
Кутињно, најскапо појачување ама лош перформас периодов. Не се луди да го продадат после една година сигурно.
С.Роберто , не знае кај тера по терен, можно е тој да го продадат.

Не им верувајте на медиумите :D Може и никој нема да си замине. At the meeting, Bartomeu said that should De Jong arrive, two starters would either leave the club or not be starters anymore.

Не мора ни да значи дека сигурно Бартомеу му рекол такво нешто на Де Јонг. Новинарите ќе си додаваат работи сега за читаност и гледаност.

Ако дојде Де Јонг, кои играчи ќе ги имаме за во иднина.. Де Јонг(21), Артур (22), Алења(21), Рики Пуч(19). :drk::drk:

Не им верувајте на медиумите :D Може и никој нема да си замине. At the meeting, Bartomeu said that should De Jong arrive, two starters would either leave the club or not be starters anymore.

Не мора ни да значи дека сигурно Бартомеу му рекол такво нешто на Де Јонг. Новинарите ќе си додаваат работи сега за читаност и гледаност.

Ако дојде Де Јонг, кои играчи ќе ги имаме за во иднина.. Де Јонг(21), Артур (22), Алења(21), Рики Пуч(19). :drk::drk:
+ Рабиот ако го соберат , исто така и Lord Gomes се враќа на 30ти јуни :P:D

Суарез и кој е другиот?
Тешко е за верување дека Суарез ќе си оди поради односот што го има со Меси, но се оди кон тоа дека налето ќе има бомба трансфер за напаѓач, затоа сите други ги носат како слободни играчи, па може да е тој во прашање. Другиот е многу веројатно Ракитиќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom