Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Kevin-Prince Boateng: “I haven’t talked the the coach yet but I know that i’m not here to feature in the starting lineup. There are already many incredible players here. I am here because of my experience and to help the team.”

Меси и Бускетс не се повикани за утре. Боатенг - да :D

Меси и Бускетс не се повикани за утре. Боатенг - да :D
Ама затоа ќе биде повикан за следната утакмица на Камп Ноу со Севиља за да брка гол разлика ...[DOUBLEPOST=1548187394][/DOUBLEPOST]Очекувам нешто вакво утре:
Denis Suarez - Luis Suarez - Malcom
Coutinho - Rakitic/A.Vidal - Alena/A.Melo
Jordi Alba - Pique - Lenglet - N.Semedo

Последно уредено:
Ама затоа ќе биде повикан за следната утакмица на Камп Ноу со Севиља за да брка гол разлика ...[DOUBLEPOST=1548187394][/DOUBLEPOST]Очекувам нешто вакво утре:
Denis Suarez - Luis Suarez - Malcom
Coutinho - Rakitic/A.Vidal - Alena/A.Melo
Jordi Alba - Pique - Lenglet - N.Semedo
Денис нема да стартува сигурно. Кутињо ќе игра таму, а во средина очекувам Ракитич, Видал и Алења.

Кој би рекол дека Меси нема да биде повикан, кога веќе одмараше минатава, изненадува експертот :D
Мислам дека може да испаднеме од овие, ако ги поминеме освојуваме пак.

Според Каталуња Радио, Де Јонг ја одбрал Барселона.
Бартомеу пак ќе одел во Амстердам да ги договори детаљите.

Информацијата е од новинарот Ориол Доменех, кој наводно е доста релевантен извор за Барса и Ајакс. Скоро сите медиуми ја пренесуваат оваа информација.
Утре Бартомеу би требало да замине за Амстердам и да ја завршат оваа зделка.

Ајде, стискаме палци. Искрено го немам гледано детето, ама чим толкава фама се крева, би требало да е добар :D

Информацијата е од новинарот Ориол Доменех, кој наводно е доста релевантен извор за Барса и Ајакс. Скоро сите медиуми ја пренесуваат оваа информација.
Утре Бартомеу би требало да замине за Амстердам и да ја завршат оваа зделка.

Ајде, стискаме палци. Искрено го немам гледано детето, ама чим толкава фама се крева, би требало да е добар :D

Доволно ќе биде што ќе им се мочаме на ПСЖ :D
Уште Рабио без пари да им го земеме...:LOL:

80-90 милиони трансфер и плата 10 мил што може да достигне до 16м. Реално што е многу, многу е.
Наводно, Бартомеу му кажал дека двајца првотимци ќе биле продадени или ќе седат на клупа.
Барем едниот да е Ракетата.
Бускетс не верувам, играат на иста позиција ама мора да учи од најдобриот.
Рабио не сакам да го зееме макар и без пари. Ќе нема меато и за него и за Алења. Така си ги губиме децата од Ла Масиа.

Бускетс, Де Јонг, Артур, Кутињо, Алења, Видал и плус С.Роберто се доволни за 3 позиции.

Ако се продадат Рафиња и Денис ќе ни треба и крило на лето.

80-90 милиони трансфер и плата 10 мил што може да достигне до 16м. Реално што е многу, многу е.
Наводно, Бартомеу му кажал дека двајца првотимци ќе биле продадени или ќе седат на клупа.
Барем едниот да е Ракетата.
Бускетс не верувам, играат на иста позиција ама мора да учи од најдобриот.
Рабио не сакам да го зееме макар и без пари. Ќе нема меато и за него и за Алења. Така си ги губиме децата од Ла Масиа.

Бускетс, Де Јонг, Артур, Кутињо, Алења, Видал и плус С.Роберто се доволни за 3 позиции.

Ако се продадат Рафиња и Денис ќе ни треба и крило на лето.
Да не не изненадат со Бускетс, па да си замине. Ако дојде и Рабио сигурно ќе дојде за да игра, а и веќе две сезони се шпекулира за замена на Бускетс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom