- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Видал си доби другарче, гледајте му ја реакцијава 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама затоа ќе биде повикан за следната утакмица на Камп Ноу со Севиља за да брка гол разлика ...[DOUBLEPOST=1548187394][/DOUBLEPOST]Очекувам нешто вакво утре:Меси и Бускетс не се повикани за утре. Боатенг - да![]()
Денис нема да стартува сигурно. Кутињо ќе игра таму, а во средина очекувам Ракитич, Видал и Алења.Ама затоа ќе биде повикан за следната утакмица на Камп Ноу со Севиља за да брка гол разлика ...[DOUBLEPOST=1548187394][/DOUBLEPOST]Очекувам нешто вакво утре:
Denis Suarez - Luis Suarez - Malcom
Coutinho - Rakitic/A.Vidal - Alena/A.Melo
Jordi Alba - Pique - Lenglet - N.Semedo
Информацијата е од новинарот Ориол Доменех, кој наводно е доста релевантен извор за Барса и Ајакс. Скоро сите медиуми ја пренесуваат оваа информација.
Утре Бартомеу би требало да замине за Амстердам и да ја завршат оваа зделка.
Ајде, стискаме палци. Искрено го немам гледано детето, ама чим толкава фама се крева, би требало да е добар![]()
Да не не изненадат со Бускетс, па да си замине. Ако дојде и Рабио сигурно ќе дојде за да игра, а и веќе две сезони се шпекулира за замена на Бускетс.80-90 милиони трансфер и плата 10 мил што може да достигне до 16м. Реално што е многу, многу е.
Наводно, Бартомеу му кажал дека двајца првотимци ќе биле продадени или ќе седат на клупа.
Барем едниот да е Ракетата.
Бускетс не верувам, играат на иста позиција ама мора да учи од најдобриот.
Рабио не сакам да го зееме макар и без пари. Ќе нема меато и за него и за Алења. Така си ги губиме децата од Ла Масиа.
Бускетс, Де Јонг, Артур, Кутињо, Алења, Видал и плус С.Роберто се доволни за 3 позиции.
Ако се продадат Рафиња и Денис ќе ни треба и крило на лето.