Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Он е човекот што требаше да каже летово дека му фалат играчи. Тој дури и презадоволен беше од играчкиот кадар, па се бунеше го земале Малком а не го барал, еве му ги сега резултатите.
Јас се сложувам со тоа што ти го кажуваш, само сакав да кажам дека не само тој, во пакет со него треба и некои играчи, да не ги набројувам по 100 пати, да си одат и на нивно место да дојдат нови, тоа ми беше целта, а не да го правдам, таман работа.

Читам сабајле на една балканска фан страна на ФБ дека ако го сменат Валверде потенцијални кандидати за нов тренер се Венгер и Мурињо. o_O

Од оваа забегана управа веќе се може да се очекува. Венгер точно дека преферира атрактивен фудбал, ама одамна е за во пензија. А Мурињо е буквално најлошото нешто што може да и се случи на Барса.

Ако случајно Мурињо стане тренер на Барселона, јас ќе апстинирам од клубот како што би рекол Мицковски, додека е он таму нормално. Венгер не е лоша опција, немаше квалитет он во Арсенал последните години и затоа медиумски го рапснаа да изгледа толку ботски, енглезите не простуват.

Читам сабајле на една балканска фан страна на ФБ дека ако го сменат Валверде потенцијални кандидати за нов тренер се Венгер и Мурињо. o_O

Од оваа забегана управа веќе се може да се очекува. Венгер точно дека преферира атрактивен фудбал, ама одамна е за во пензија. А Мурињо е буквално најлошото нешто што може да и се случи на Барса.

И Анри се спомнува. :D

Иако е со мало искуство во тие води, би било интересно да се види на клупата на Барса, дали сега дали во блиска иднина. Сепак е играч кој има играно и под Венгер и под Пеп, ја почитува енормно многу филозофијата на Барса, бар убавиот фудбал нема сигурно да изостане.
И Пеп беше со мало искуство во тренерските води кога дојде во првиот тим на Барса, па ршум направи.

Иако е со мало искуство во тие води, би било интересно да се види на клупата на Барса, дали сега дали во блиска иднина. Сепак е играч кој има играно и под Венгер и под Пеп, ја почитува енормно многу филозофијата на Барса, бар убавиот фудбал нема сигурно да изостане.
И Пеп беше со мало искуство во тренерските води кога дојде во првиот тим на Барса, па ршум направи.
И Роберто Мартинез кажа дека огромна улога имал Анри во играта не Белгија на Светсково.

И Роберто Мартинез кажа дека огромна улога имал Анри во играта не Белгија на Светсково.

Да да, прочитав за тоа.
Сега ќе не поврзуваат со доста тренери, али све тоа е на ниво на шпекулација. Ако у среда изгубиме од Тотенхем, се надевам на нов тренер веќе на утакмицата со Валенсија викендов. Само нашиве од бордот нема ваљда да идат на Конте или не дај боже Мурињо, па уште толку да ја убијат филозофијата.

Не е доволен пораз од Тотенхем за да лета, мора и во следните неколку да не тепа. Идеални противници има за такво нешто. Но, веќе на лето ќе се потребни тешки милиони, паметно искористени за да останеме на врвот. Само со купување ѕвезди од највисок ранг ќе го задржиме нивото.

Ја мислам дека треба да се ризикува со Анри,ако не бил никаде тренер до сега мислам дека има доста познавање на фудбал.
А од друга страна мислам дека ќе привлече доста играчи од Франција,кои дефинитивно вадат најдобри млади играчи во светот.:)

Малком не е земен во составот за Тотенхем. Еби се Валверде.

Анри може да испадне најдобар избор. Сигурно ќе игра атрактивен и напаѓачки фудбал. Се покажа и со Пеп и со Луис Енрике дека има успех кога тренер е некој што веќе бил во клубот и ја разбира филозофијата на Барса.

Ja gledav na Camp Nou,iako bese losh termin za kataloncite ne bese skros ispolnet stadionot,ali pak pak imase atmosvera :)..E sega za fudbalerite
Piqe greska do greska ne znae kaj tera dali e defanzivec,bek ili napagac..
Roberto vo sredina tapa..
Rakitic katastrofa ne znaese so topka da se sostave..
Ali za Suarez mi padna najveke u oci 2ro poluvreme Coutinjo ja drzi topkata Suarez sloboden sam na levo i so raka mu pokazuvase da ja podade na drug zas toj ne mozese da "ode" a ne pak da trcaa...(n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom