Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Валверде не си оди на полусезона па што сака нека е.
Инаку знаејќи ги кои петарди се цела екипа нема да ме чуди периодов да се вратат потполно и да се изрешетат се до Ел Класико.
И со Интер помеѓу Севиља и РеалЌе зависи од следниве 4 утакмици кои се и те како сјебани. Утре Тотенхем, после у Ла лига 3 тешки утакмици, на гости со Валенсија и дома со Севиља и Реал Мадрид. Ако не се освои бар 7 од можни 9 бода у Ла лига на тие три утакмици, мислам дека ќе го кикнат.
Попрво Lopetegui од Реал ке лета на клоци одколку Валверде[DOUBLEPOST=1538519072][/DOUBLEPOST]Валверде во интервју најави офанзивна игра од почеток на меч. Ќе видиме утре очекувам 2-2 3+ , без пола тим Totenhem ќе играат.Не ми се верува да добие отказ Валверде на полусезона. Треба ептен да се задеси катастрофа, пораз до пораз за таков потег да направат од управата. Барселона последен пат сменила тренер среде сезона пред илјада години![]()
Мислам дека со победа утре ќе си ја вратат самодовербата.
Иначе, баш пред некој ден ми дојде некоја идеја за Венгер како тренер на Барса![]()
Стариот секогаш со Арсенал играше преубав фудбал, мислам дека ќе искине со квалитетни играчи, како создаден е за стилот на Барса.
Rakitic out , Vidal на негово место, Dembele десно крило.Уште нема официјална потврда за составот, ама сите типуваат на вакво нешто
Тер Штеген
Семедо - Пиќе - Ленгле - Алба
Видал - Буски - Ракитич - Кутињо
Меси - Суарез
Rakitic до 22ра минута 4-5 грешни пасови...Меси во 10 минути истрча повеќе од претходниве 3 години заедно[DOUBLEPOST=1538594282][/DOUBLEPOST]Ракитиќ отепаниот, камен невиден.