Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Енрике каква превара од тренер :tapp:
А швабава по кој пат докажува дека е сеоски Валдес. Меси на некои тешки дроги беше денес.

Да не беше швабата ќе останевме со курот в раце сезонава, ни ЛШ ќе се видеше ни ништо. Во моментов е ниво над сите останати во екипата, посебно посраната одбрана со исклучок на Умтити. Колку е негова грешката при првиот гол толку е и на кепецон Маскерано. Човеков е добар за трчање назад и клизање, ама за корнери заедно со Алба е ужас. Подобро да одат напред, бар немаш илузија дека чуваат некого.

Значи до тренерот е штом играат со оваков менталитет, он треба да им ги полни главите како можеа против псж како коњи да ораат по терен сеа примадони се ...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Значи до тренерот е штом играат со оваков менталитет, он треба да им ги полни главите како можеа против псж како коњи да ораат по терен сеа примадони се ...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Не знам што се фасцинирани толку од мечот со ПСЖ освен од резултатот.

дали може некој да ми каже online на која веб страна можам да најдам од Барса акцесоари, дресови....фала однапред

Умтити играше 100 утакмици со ред му требаше одмор.. Од Ракитич или Иниеста мораше еден да стартува.. Гомес САМО на позиција на Бускетс е ОК.. Понапред ја гуши играта.. Денеска кога ќе му дојдеше топка на крило ми идеше да се фрлам..

А и Алба е многу ослабен во последно време.. Напред ништо не придонесва а во одбрана го бушат и тркачки а за скокачки да не прајме муабет..

Гомес и Денис Суарез се жива глупост за клубот и се обични додавачи на топки и потребно е клубот што побрзо да се ослободи од нив. Нема минутажа за нив во стартна постава. Истите грешки Гвардиола ги правеше со играњето на Тељо, па после поправањето на гомнениците го правеа други. Истото го прави сега Денис Суарез, премногу изгубени топки.

Гомес и Денис Суарез се жива глупост за клубот и се обични додавачи на топки и потребно е клубот што побрзо да се ослободи од нив. Нема минутажа за нив во стартна постава. Истите грешки Гвардиола ги правеше со играњето на Тељо, па после поправањето на гомнениците го правеа други. Истото го прави сега Денис Суарез, премногу изгубени топки.
Teљо да го имавме денес на крило, ќе ги искиневме :D

Очекувано, но не посакувано.. Знаев дека се истрошени, згора на тоа и неколку нелочгични тактички потези од Енрике, не коштаат 3 бода...Ги гледам и Реал, и тие не се некако убедливи, па сметам дека титулата ќе се решава на Бернабе во меѓусебниот дуел...

Се виде уште од првата минута дека се ептен истрошени од мечот со ПСЖ. Сепак не е оправдување за толку слаба игра против ваков противник. Непотребен кикс во лош момент беше ова. Ама барем ми дава надеж тоа што Реал исто не игра кој знае како и можни се и нивни киксеви до крај на сезоната. Јас уште сметам дека борбата за титулата во Примера не е изгубена.

Ако има господ ќе ни падне Лестер во 1/4 финале , ако нема најверојатно Атлетико Мадрид. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Јас ич не го посакувам Јувентус. Во моментов мислам дека би биле најнезгоден противник. А нормално најдобро би било против Лестер. :) Мада немам против и да ни падне Реал. Ако има Ел Класико во ЛШ нека биде сега. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom