Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
34cc842204fc14202ed982e6cea61e9f.jpg

Како не ќе паднеле.. Кога имат паднато во 1/4 финале???
Се знае на Реал му паѓа Лестер па во полу-финале Сити или Јуве.. То е то..
Ние ќе врвиме низ Атлети и Баерн како и секогаш

Ако има Класико се спрема за финале ако успеат да стигнат екипите , ништо подолу. Ништо чудно и Барса и Реал да добијат релативно лесни противници. Под тоа мислам Реал со Лестер , Барса со победникот од Сити/Монако.

Ништо не се знае, може и во 1/4 финале да се сретнат Барса-Реал. Ако треба на некој да типувам, онака хазардерски, мислам дека ќе ни се падне Атлетико или Дортмунд.

Andres Iniesta: "Unzue o klubu zna sve. Bio je s nama i prije, a i sada je tu. Siguran sam da je spreman, motiviran i kadar voditi Barçu."

Нив и Атлетико најмалку ги сакав, ама шта је ту је.
Дани Алвес се врача кучи.

Да не претеруваме дека сме толку појаки. Имаат среден тим, организирана одбрана, го имаат Дибала во напад. Тој е многу непредвидлив и е во подем, така да не сме големи фаворити, изедначен е дуелот. Мислам дека можеме да ги доминираме на средина и да поминеме, ама ќе мора да влезат на двете утакмици како на возвратната со ПСЖ. Ајде Дани нека ни пушти некое голче. :cool:

Да не претеруваме дека сме толку појаки. Имаат среден тим, организирана одбрана, го имаат Дибала во напад. Тој е многу непредвидлив и е во подем, така да не сме големи фаворити, изедначен е дуелот. Мислам дека можеме да ги доминираме на средина и да поминеме, ама ќе мора да влезат на двете утакмици како на возвратната со ПСЖ. Ајде Дани нека ни пушти некое голче. :cool:
Ке пушти ама у наша мрежа ке видиш ке ја збрца од 20 метри :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Абе не зарекувај, стварно може да се случи и тоа. :cenzura:
Хахахахха ја ти ги кажувам опвиите реално хахаххахаха не дај Боже ама да не бидне посче не ви кажав [emoji14]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Најважно ќе биде во Торино да постигнеме гол , бидејќи ремунтада со Јувентус без постигнат гол на гости е тешко возможна . Очекувам Меси и Суарез да се на висина на задачата и да ја пробијат обраната на Јувентус .

Јувентус е ова алоо , не е некој второразреден тим како милан или фиорентина. Си доминират во Италија , титулата им е скоро освоена во домашното првенство и има со 110 % да влезат во двомечот. Најбитно од се е да не го потценат играчите , имаме и квалитет и сила да ги елиминираме али мора респект и сериозност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom