Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
На мене ми е само страв од финансиите шо ќе се одлеат за реновирањето на кампот да не не дестабилизираат , па да не видиме класа играч со години. Од друга страна па на 4 години е развлечен цел проект , нема сите пари во една година да се одлеат.

слободно може да те вработат у Сител вестите .

Латас vol.2 си , без људби,чудби... на СЈО има маме да им ебаш против сите обвиненија кон фамилијата :P
Сериозно ко тандем Латас - Сарма звучите моментално :)
Кажав нешто неточно? Или само пренесов информација која ја објавија сите шпански/каталонски, а од нив ја преземаа и сите светски медиуми?
Има разлика од тоа да пренесеш информација(која е точна, патем) и од тоа да ја толкуваш на начин дека постои завера против нас, цел универзум се има споено да не уништи, и тако даље...

И дај ако веќе ширам пропаганда, споредувајте ме со Геро, Кабранов или Зекири. Споредбите со Латас и Сарма не ми се допаѓаат. Фала многу на разбирањето.

Значи типче, таму не е 1 особа и ај му текнало на него/неа декаа Меси е крив,и од џеб му вади 22 месеци затворска казна...небитно казната, прогласен е за виновен у случајот.

Значи таму има цели организации, цели курци, палци, кои се осмелиле на име кое значи нешто во денешниот свет да му ја изречат таа казна, и докажале дека е крив.

Значи сигурно Меси не е бил без адвокат, и туку така преку вечер е прогласен таков како што е.

А и која ти е поентата, од такви ствари да ги негираш ти? значи не е таму тоа Македонија, па такви смешни одлукии да се носат, таму цел свет знае за тоа, и сигурно дека ако Меси е бил невин немало да го казнуваат.
Значи се на се, олади малку......
Црното бело не станува, а ти баш тоа го сакаш, и затоа си Латас / Јанко тип..они тоа го форсираат.

поздрав.

Којзнае какво ќе биде чувството криминалец да ви ги пуни мрежите во новата сезона. :icon_lol:

ајдееее и овие за сендвич и сок се активирааа:pos: :tapp:

Умтити убаво изигра овие неколку утакмици, посебно со Германците беше ѕвер, и ептен стара школа штопер е. Ако има корнер, оди напред, рипа на нафрлената, ако не бидне трча одма назад, не се заборава ко Пике, си дреме на своја половина, пушта пас до ДМФ или бек и крај приче.
Можно е конечно да купија некој асален штопер, после мал милион киксови со таа позиција.

Значи типче, таму не е 1 особа и ај му текнало на него/неа декаа Меси е крив,и од џеб му вади 22 месеци затворска казна...небитно казната, прогласен е за виновен у случајот.

Значи таму има цели организации, цели курци, палци, кои се осмелиле на име кое значи нешто во денешниот свет да му ја изречат таа казна, и докажале дека е крив.

Значи сигурно Меси не е бил без адвокат, и туку така преку вечер е прогласен таков како што е.

А и која ти е поентата, од такви ствари да ги негираш ти? значи не е таму тоа Македонија, па такви смешни одлукии да се носат, таму цел свет знае за тоа, и сигурно дека ако Меси е бил невин немало да го казнуваат.
Значи се на се, олади малку......
Црното бело не станува, а ти баш тоа го сакаш, и затоа си Латас / Јанко тип..они тоа го форсираат.

поздрав.
Оф, мори мајко, со кој па јас се расправам. Еден реферат напишал, ништо не кажал.
Не реков ни дека е виновен, ни дека е невин Меси. Ни дека си глуп, ни дека си многу глуп.
Едноставно е, само пренесов информација за обвинителката во случајот со Меси. И таа информација е точна.
Ако имаш мозок, ќе сфатиш.

Raspored FC Barcelone:
30. juli/srpanj (19:00 sati): Celtic - FC Barcelona;
3. avgust/kolovoz (20:00 sati): FC Barcelona - Leicester;
6. avgust/kolovoz (18:00 sati): Liverpool - FC Barcelona;
10. avgust/kolovoz (20:30 sati): FC Barcelona - Sampdoria;
12. avgust/kolovoz (22:00 sata, španski Superkup): Sevilla - FC Barcelona;
16. avgust/kolovoz (22:00 sata, španski Superkup): FC Barcelona - Sevilla;
20/21. avgust/kolovoz: 1. kolo La Lige.

Умтити убаво изигра овие неколку утакмици, посебно со Германците беше ѕвер, и ептен стара школа штопер е. Ако има корнер, оди напред, рипа на нафрлената, ако не бидне трча одма назад, не се заборава ко Пике, си дреме на своја половина, пушта пас до ДМФ или бек и крај приче.
Можно е конечно да купија некој асален штопер, после мал милион киксови со таа позиција.

Се’ океј, ама мислам дека Умтити ќе игра повеќе како десен бек во Барса. Како замена за Алвеш. Сепак покрај Пике и Маскерано не верувам дека би се изнаиграл на стоперската позиција. Плус мислам дека Вермален треба да добие поголема шанса оваа сезона.

Се’ океј, ама мислам дека Умтити ќе игра повеќе како десен бек во Барса. Како замена за Алвеш. Сепак покрај Пике и Маскерано не верувам дека би се изнаиграл на стоперската позиција. Плус мислам дека Вермален треба да добие поголема шанса оваа сезона.

Левак како десен бек?!
Нема шанси да игра таму.

Левак како десен бек?!
Нема шанси да игра таму.

Ај мајку му, сум истрескал зелени... :ROFLMAO: На една фан страна на Барса уште пред ЕП прочитав дека Умтити бил десен бек и ќе играл како замена на Алвеш. И ете ми останало тоа иако ми беше чудно пошто гледам дека е левак. А немам појма што играл во Лион. Сега читам нешто повеќе за него, како стопер и лев бек играл во Лион. Нема врска, ќе послужи и на левата страна, како алтернатива за Жорди. (y)

Феноменален трансфер период , ем не лупнавме грозни пари за некој мега трансфер , ем се сконцентрираа на засилување на одбраната која беше најслаба алка. Двајца млади дефанзивци од по 22 години добивме , кои и тоа како имаат прилично добро искуство. :)

Умтити беше 25 , Диње најверојатно ќе биде 12-13 како што прочитав , и Суарез 3.5 значи се на се нешто над 40 милиони за тројцата.

http://www.sportske.net/vest/transf...-zavsila-i-trece-veliko-pojacanje-268940.html

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom