Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Barcelona will sign Franco Bartucci, a youth forward who had been playing for Estudiantes de la Plata, and is considered to be one of the best young talents in Argentine football.

Она што ви зборев дека Лапорта катастрофално го водеше клубот во поглед на финансиите почна да излегува на виделина
8f43bf02faffb89ec82d6c814bfd729c.jpg

What the fuck, човече?!?!
Меси, заедно со неговиот татко, е осуден на 21 месец затвор.

Нема да оди в затвор. Само ме плаши да не има некаков си „притисок" кој ќе влијае на формата. Или пак од друга страна можи олеснување, што конечно знае на што е, наспроти неизвесноста и влечењето по судови.

Поради тоа што казната е под 2 години, а Меси нема криминално досие, нема да оди во затвор, туку ќе помине веројатно со условна казна :D

Абе какво лежење затвор :)

Демек сме преговарале со Анхел Кореа од Атлетико. Супер ќе е ако ова е точно, има огромен потенцијал да стане играчиште.

Последно уредено:
mozno-e-ama-nema-da-premine[DOUBLEPOST=1468003455][/DOUBLEPOST]Јавната обвинителка која го застапуваше случајот против Меси, Мариа Силва Лапиедра, била директорка во Реал Мадрид во претходниот мандат на Флорентино Перез. :ROFLMAO:

Прегледај го приврзокот 151954 Прегледај го приврзокот 151955

слободно може да те вработат у Сител вестите .

Латас vol.2 си , без људби,чудби... на СЈО има маме да им ебаш против сите обвиненија кон фамилијата :P

mozno-e-ama-nema-da-premine[DOUBLEPOST=1468003455][/DOUBLEPOST]Јавната обвинителка која го застапуваше случајот против Меси, Мариа Силва Лапиедра, била директорка во Реал Мадрид во претходниот мандат на Флорентино Перез. :ROFLMAO:

Прегледај го приврзокот 151954 Прегледај го приврзокот 151955
Воопшто не ме чуди ова. Впрочем сите случаи им се против играчи или управа на Барселона, не можат да ја поднесат доминацијата на Барса и нивната инфериорност, па пробуваат со валкани игри да наштетат, но џабе им е, колку и да го ништиш пирејот тој пак ќе си израсне :icon_lol:

Године доминације изазивају фрустрације :D

Сериозно ко тандем Латас - Сарма звучите моментално :)

Она што ви зборев дека Лапорта катастрофално го водеше клубот во поглед на финансиите почна да излегува на виделина

Ова е џепарац во споредба со трансферот на Нејмар, курвите за татко му ќе излезат повеќе пари на крај. Јас знам дека пред Лапорта Барса губеше 3 - 0 на Кампот од екипи ко Осасуна, Малага и остали сиротињи. 12та позиција беа на сред сезона, на крај ако се сеќавам добро влегоа во Купот на УЕФА со судни маки. Лапорта каков таков сепак има огромна заслуга за денешнава Барса. Спореди што наследи и што му остави на Росељ и овој новиот мутав што за најголемиот клуб на планетава не може саглам договор со спонзор да направи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom