Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Suarez :facepalm:[DOUBLEPOST=1456262735][/DOUBLEPOST]ГАЗИИИИИИИИ ГИИИИИИИИ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1456262925][/DOUBLEPOST]Пике нема да настапи на реваншот , Матје или Вермален во тим .

Последно уредено:
Извонреден резултат , најмногу сум задоволен што не примивме гол Дани неколку пати киксаше но во еден дел од мечот изигра добро , каков таков искуство има . Суарез се изнапромаши , Нејмар имаше неколку грешkи но асистенцијата на Меси за голот му беше перфектна .

VISCA!!!

Добро второ полувреме. Штета што Суарез не беше на утакмицава, водството ќе беше и поголемо доколку беше на ниво. Нејмар добар, но и он прокоцка две убави шанси.

На крај излезе и рутинирана победа.

Горе-доле релативно добро беше само ме изнервира Нејмар, три 100% утна. Али ајде што е тоа е. резултатот е повеќе од добар. На реваншот ќе го нема Пиќе, најверојатно Матје ќе игра, Пиќе ќе одмара за Рајо :D

Идеме на победа против Севаља!

П.С. Колку текми немаме изгубено? :D

Горе-доле релативно добро беше само ме изнервира Нејмар, три 100% утна. Али ајде што е тоа е. резултатот е повеќе од добар. На реваншот ќе го нема Пиќе, најверојатно Матје ќе игра, Пиќе ќе одмара за Рајо :D

33 мислам.

Лоша игра во поголемиот дел од утакмицата но добар резултат.. Нејмар и Суарез мора да се попрат се изнапромашуваа последните неколку утакмици

Не примивме гол на Емирати , кој се надеваше . :D

За примање голови незнам , али 2 им даваме ко од шала.

:cool:

Прво досадно полувреме - перфектен стрим.
Второ фантастично полувреме - гомно стрим.

Ништо не видов , ќе чекам хајлајтс.

На два промашени зицери ми текнува од Нејмар, таа на почеток на второ кога рефлексно со нога му одбрани Чех, како и таа на крај од утакмицата со глава. Суарез утна три, две на крајот од прво полувреме како и пречката у второ.

Со "лоша" игра победија 0-2 на Емирати, погодија статива и утнаа уште 3-4 зицери. Презадоволен сум од екипава, 18 години навивам за нив и никогаш не сум бил толку релаксиран кога ги гледам. Дури и овој малер месец сега за сега, да чукнам в дрво, го минат без кикс. Само да не се преморат, во поглед на играње фудбал никој не им е рамен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom