Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ke sudat i za nas nekoj kilav penal deneska,da ne bide samo penaldono trolan i ke se svrti krivicata kon sudiite kako ne znaele da sudat i sl.o_O

Nishto be samo Mesi vo klubov znaj fudbal da igra, nema koj da kreira shansa ako ne se vrati toj. 2 - 0 gubime

И кога го нема цела утакмица пак не вади од гомната. Доживотен договор за дечкото , и на 40 години од клупа може да влегува да не вади од срања.

Овој се може да биде само тренер не. Освен тоа што нема врска нз што му е филмот со тоа што ги менува штоперите секој натпревар

Овој да не им ги помеша позициите на Ракитиќ и Чави? Обратно треба да играат абдал еден!

Меси со индивидуален потег по милионити пат го вади тимот. Тимската игра си замина со Пеп, понекогаш само бледо се појавува. Џабе и Суарез и Нејмар кога не може да ги вклопи и да сврзе неколку утакмици со нив, а веќе полусезона дојде.

Ништо од моето претчувство. Утакмица пресликана како и 90% од утакмиците против нив. Добро е бар што се постигна голов у 45-та, иначе без него ништо од трите бода денес. Мада и вака ќе биде тешко со оваа игра.

Од средниот ред никој незнае да искреира шанса, никој незнае со потег да створи вишок, ако не е Меси шанса нема да створиме.
У второ нека го пушти Лучо Иниеста, нека не се заебава, само он од средината може да помине неколку фудбалери у трк и да отвори шанса за гол.
И да, нека им ги смени позициите на Чави и Ракитиќ.

И кога го нема цела утакмица пак не вади од гомната. Доживотен договор за дечкото , и на 40 години од клупа може да влегува да не вади од срања.
Izvini ama istiot mech go gledame ? Kako be go nema cela utakmica ? Prechkata-ne ma sreka sezonava, asistot do Alba koj milion pati sezonava sam so golman ne znae da pogodi I nekolku prodori ! Suarez za grevota :(

Izvini ama istiot mech go gledame ? Kako be go nema cela utakmica ? Prechkata-ne ma sreka sezonava, asistot do Alba koj milion pati sezonava sam so golman ne znae da pogodi I nekolku prodori ! Suarez za grevota :(

Зборот ми беше не трчаше во првите 30-35 минути ... Иначе искористува 100 % од ситуацијата што му е дадена.

Еве го Пике. :pos:

Каков офсајд бе слепец еден. Сезонава судииве у Примера како не делкаат...Непостоечки офсајди ни делат како бабине јабуки за коледе. Доволно контакти за пенал, поништени голови, мамицата мамина...

Сам игра оваа сезона. Тук там Нејмар гурне некоја топка на празен гол и толку.

Подобри сме кога на Меси му оди а другите се просек отколку кога на сите му оди а Меси е просек.. Ова тешко дека било случај за било кој тим во било кој спорт во историјата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom