Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Carrasco (agent Montoya): "Since he talked with Luis Enrique, he knows he has to leave. Our position is firm. We want a transfer in January"

Помирете се со Даглас, а посебно ради трансфер банот.

Переира и Ниом се опции за десен бек ако ни дозволат трансфер во Јануари. Монтоја сигурно си оди.

kolku dobro bi izgledal :unsure:
10846440_891393794218823_4741852901835600146_n.jpg

Можно е да го раскинат договорот со Најк, слабо пари даваат. :D

Nuno (coach Valencia): "Pereira linked to Barça? For my team, Barragan and Cancelo are better options. I hope for him the rumours are true."

.@LuisEnrique21 "For Montoya I have only words of thanks . It’s a tough time, but it could change and he is working to change it” #FCBLive

Кизнеј шо ќе испадни..

Абидал ќе го раскине договорот со Олимпијакос и ќе ја прифати понудата од Барса да стане директор на фудбалските школи на Барса низ цел свет. Ќе стапи на оваа функција во јануари и ќе има своја канцеларија во Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Чудна перцепција има Енрике. Само би го прашал да можам што гледа повеќе во Серхи Роберто а тоа го нема Монтоја.
Подобро е и за Монтоја да си оди во тим каде ќе добива шанса.

Да не претеруваме, Монтоја имаше неколку сезони шанса да се докаже и тоа не му успеа ако се решил да си оди тоа нема да е голема штета.

Настрана е неспособноста на клубот да најде соодветна замена за позицијата десен бек кога се знае 2 години однапред дека Дани ќе си замине, а нивното решение е Даглас или како и да му е името на ботот што го платија 5м евра

најверојатно е дека трансфер банот ќе биде укинат, нов бек ќе биде донесен на лето, па ова не го гледам како некој голем проблем..Проблем би станал ако Дани не е способен да игра недајбоже...

Rakitic: “When you hear the name Xavi... that's football. For anyone that plays in his position, he's the biggest player. He's like an idol and it's really special to play alongside him. I want to do my best so that we can play a lot of games together, and win titles, which is the most important thing.”[DOUBLEPOST=1417955904][/DOUBLEPOST]Халиловиќу, младиќу :eek:
https://vine.co/v/OrMWduBUTwO

Последно уредено:
Од 17ч била утакмицава бе, ќе ја заборавев, мислев од 20ч дека е.
Стандард против Еспањол е за очекување тешка и мачна утакмица, сега се ми иде дека лесно ќе пројдеме. Само да не ги урочам у пм.

Стрелец на првиот гол Суарез :cool:

Халиловиќ страшно ме потсеќа на Меси од раните години, се гледа кој е негов идол...има потенцијал голем :cuc: Кога сме кај дресовите, 99 % е сигурно дека тие ќе бидат следните дресови следната сезона :facepalm: Ја усраа цела историја на клубот, цела традиција, она што е градено со години..ова ги премина сите граници...Главната причина поради која е прифатена оваа варијанта бил профитот..Очекувале да продадат многу дресови...Така пишува по шпанските медиуми...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom