Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична игра, преточена во ПОТПОЛНА ДОМИНАЦИЈА... Меси ја круниса со 2 гола... И без Чави се контролиравме. Тиаго... Повеќе пати сум спомнал ЧОВЕКОТ Е НАСЛЕДНИКОТ НА ЧАВИ !!!

Ајде нека ни е честито победата,одигравме одличен меч,и како што кажа и i love techno и без Чави ја контролиравме играта,само нека продолжат вака,и да одиграат и следниот меч вака.. мислам дека е со Севиља,ќе немаме никакви проблеми за да стигнеме до нова победа.. и да време е веќе Виља да почне да дава голови:smir:

А колку гола има Меси сезонава?????

Petiot go postigna vecer,vo La LIGA a ima uste 2 gola vo Champions.

Chestito,BLAUGRANA (L)

Нема слаба утакмица за него..:)
Феноменален е момакот.. Тиаго новиот наследник на Чави.. Какви пасовишта..:)
Нека ни е честито победата и нека ни се множат.

Честито победа...Го гледав само второто полувреме...
од тоа што го прикажаа..покрај сите други сакам да ја пофалам одличната игра на Бускетс и на Иниеста. За Меси
веќе секој епитет е излишен :)
Ја контролиравме играта и без Чави, што е добро, но сепак би сакал да го видам да се врати што поскоро.

VISCA EL BARCA!!!!!

12 има,стара статистика гледал noizy:)

Аууу пасот при првиот гол на Виља кон Меси е за :drk::drk::drk:
Рутинска победа...
Само ќе мора да се разбудат од сонот и другите играчи:smir:
Не може Меси цела сезона да ги решава мечевите,ќе мора да проработотат и другите-некако раштеловани им се нишанските справи и ќе треба дополнително штеловање...
Кога ќе се среди машината,и ќе тргне повторно со полна пареа ,ќе биде повторно на програмата филмот:ГАЗЕЊЕ НА ПРОТИВИВНИЦИТЕ ...:zlo::zlo::olee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom