Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ви текнува на акцијата на Копенхаген, кога еден нивни играч (Сантин) застана сам, мислејки дека има офсајд ?

Според ЕМД, Пинто всушност бил тој што свирнал (со уста, наводно знаел многу добро да ја имитира свирката на судијата ) :pos:
Копенхаген поднеле жалба до УЕФА и Пинто може да биде суспендиран неколку натпревари.

Еве и видео.
Легенда е типов... :smeshko:

Ви текнува на акцијата на Копенхаген, кога еден нивни играч (Сантин) застана сам, мислејки дека има офсајд ?

Според ЕМД, Пинто всушност бил тој што свирнал (со уста, наводно знаел многу добро да ја имитира свирката на судијата ) :pos:
Копенхаген поднеле жалба до УЕФА и Пинто може да биде суспендиран неколку натпревари.

Еве и видео.
Зверка е нема што.:pos2:

Еве и видео.

:cuc:
ЦАР!

Благодарам Петар. Секако дека ке бидам активен, а за титуливе нема што да збориме наши се. Larga vida a Barcelona!!!

Абе Пинто будала е,ви текнува на тој коа му кажа кај ќе се фрли?

Еееееј будала ниедна:)
Овоа како у Скопје на Македонија - Русија еден цело време им свиреше на Русиве и вие цело време топката ја оставија :) Два - три пати така направи :)

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=728826&idseccio_PK=803
ajde neka ide :)

--- надополнето ---

za zal vecerva nema da ne kazuvaat na alfa
Во тапа форма е сега за сега, ако се врати во старата да ако не нека си седи во Лузерпул..
Му лежи Шпанско првенство на момакот но додека не почне да дава голови и да решава сам утакмици никако.:)

Еве ме и мене, по подолго време ( секако поради обврски), не можев да пишувам... Не бев во можност, да ја гледам и утакмицата со Копенхаген...Како што прочитав овде, добра игра сме прикажале, ме радува тоа и вечерва со Сарагоса очекувам лесна победа... Со оглед на тоа дека Чави одмара, вечерва го очекувам следниот состав.

Виќец
Дани Пујол Пиќе Абидал
Маске
Иниеста Буски
Лео Виља Педро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom