Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро додавање на Виља, навлече 4 играчи на себе и топка во празно на Меси. Не го гледав дуелот ама задоволен сум од резултатот :) Само напред

dobri golcinja no ne moze sekogas da cekame od messi
do sega vo spanija + LS sekogas ne vadel messi so isklucok vo spanija na nekoj natprevar samo :)

Реализацијава ни е очајна. Ако чекаме цела сезона само на Меси ние, сме ја ебале уткава годинава. Реално така е.
Инаку честито победа па нека се множат:)

Пеп за Виља на пресот после мечот со Сарагоса:

“I can’t judge him just by the goals he scores. He did a lot – everything he had to. He had chances and they’ll go in eventually, it’s just a matter of time. He’s still happy.”

Вели дека Меси, Валдес, Пике, Алвес, Виља и Иниеста нема да патуваат во Сеута :)

Барселона вчера во првите 5 минути имала посед на топка од 98%. играчите на Сарагоса ја држеле топката само 4 секунди:vozbud::vozbud::vozbud:

Оваа година за разлика од последните 2 ќе биде даааааааааааааааааааааааалеку поинтересно :)

момци честито нека ни еи победата за натпреварот нема шо да кажам на работа бев не ја гледав но гледав хајлајт море виља може не постигнува голови но барем учествува во акциите ке се среди и тој дел од неговата игра иначе неам мн мн време да ја пратам барса во последно со работава се сите термини ми се погодуваат на работа :(

dobri golcinja no ne moze sekogas da cekame od messi
do sega vo spanija + LS sekogas ne vadel messi so isklucok vo spanija na nekoj natprevar samo :)

Абе Гоче првиот гол беше ремек дело на Виља иако го даде Меси, така што целокупната игра се гледа не само кој дава голови, така што битно е да се даваат :P
Ќе си дојде се на свое место

Protiv CEUTA ocekuvam da igrame so vakov sostav :

Pinto

Adriano - Bartra - Fontas - Maxwell

JDS - Mascherano - Thiago

Jeffren - Bojan - Nolito

Klupa: Mino - Abidal - Montoya - Romeu - Keita - Pedro - Soriano

Ke odmara golem del na prvotimvi t.e 8 igrachi od standardnite 11.

Фудбалерот на Барселона, Андрес Иниеста е уверен дека Меси нема да се пресели во Интер, и се сомнева дека Жозе Мурињо го унапредил Реал Мадрид. Од една шега на Морати дека ќе го донесе Меси во Интер, медиумите секојдневно се занимаваат со оваа тема. Па прашања за евентуално заминување на Меси во Интер му беа поставени и на Андрес Иниеста.
"Меси во Интер? Тешко е да се напушти Барселона, особено ако сте пораснале тука. Тој е нешто посебно" - изјави Иниеста за Gazzetta dello Sport.
Иниеста не верува дека Жозе Мурињо го унапредил Реал Мадрид.
"Мурињо? Реал Мадрид минатата сезона се бореше до крајот за титулата и покрај бодовниот рекорд, но не знам дали Мурињо ги унапредил".
Италија доживеа крах на Светското првенство во Јужна Африка, Иниеста смета дека недостасуваат млади фудбалери во селекцијата на Азурите.
"Дел Пјеро е феномен, Касано исто, но каде се младите фудбалери?".

Се гледа дека во Барса владее тимскиот дух.Тоа ми се свиѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom