Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде дечки не се секирајте,па и Барса може да има катастрофален ден, а кога на тоа ке се додаде и црвен картон и катастрофален судија поразот беше неизбежен.
На следната против Лион ке се вратиме појаки од кога било а и плус со идиотиве разликата е сеуште 7 големи бода односно два пораза и една нерешена што неверувам дека ке се случи до крајот првенството.Така да уживаје,недозволувајте идиотиве да ни се ситат,знам дека сите сме нервозни ама ова може само да им биде одлична поука на фудбалерите на Пеп.:wink:

Бруталистичен, баниран од тема.

Не ни требаат такви навивачи. Оди навивај за Челзи.

прво пласираниот во примера загуби од последно пласираниот.иако еспањол се последноплаирани не може никому да му се замери за овој пораз на барса.оваа е градско дерби и во вакви дерби утакмици се е можно.а во врска со овој навивачот што пцуеше:на вакви треба да им се забрани фудбал да гледат.евентуално не го разбира фудбалот

Абидал два месеца во аут,кај баш сеа најде,нека иде све упм.

Многу дигнавте паника за поразот бе ама што ви е па и Барселона не се непобедливи и онака немаме 3 год победено против Еспањол на домашен терен и иако изгубивме сега веднаш почнавте да пцуете да ти ебам Барса ова она а кога победуваше по 5:0 браво шампиони итн.Од натпреварот има многу позитивни работи да се извлечат пример да научат дека титулата уште не е земена во примери.Валдес катастрофа мислам дека е редно веќе да се продаде поима нема од бранење Пинто 100 пати подобро брани од него.Туре беше најдобар сите акции почнуваа од него а впрочем и постигна гол секоја чест,да не беше црвениот безвезе доделен на Кеита ќе победевме ама ете ќе се најде некој идиот судија и ќе суди против нас,ама и тоа нема да им успее да ни ја земат титулата.

П.С Кој ја пцуе Барселона после овој пораз може слободно да оди и да навива за Реал М.:helou:

Абидал два месеца во аут,кај баш сеа најде,нека иде све упм.
Е браво да ти ебам среќата сега капетанот ќе треба да игра лев бек или Силвињо кој неможе 20 мин да трчи.

Бруталистичен, баниран од тема.

Не ни требаат такви навивачи. Оди навивај за Челзи.
Одлично си направил!:smir:

pozdrav za site navivaci na barca i mnogu mi e krivo so izgubivme od ovie espanol ama ako vi teknuva poraz od numancija nereseno so rasing i posle dojde LS so sporting lisabon i pocnaa pobedite , nereseno so betis poraz od espanol i ls so lion i se nadevam pobeda da bide po istiot redosled

Анри = К*р издркан
Ето'o = Цицалче
Бускетс = Штицомер
Валдес = Најкатастрофален голман на сите Времиња од 1 Век до Ден Денес

М****та да им Е**м на Цела Барселона Врска немаат ке Ја Изгубат Титулава и Никогаш не Ке Навивам Више.:nerv::nerv::nerv:

Верувајте следува уште едниот пораз од Атлетико мадрид.

ПС : Реал Мадрид Свака Част Зверови Браво од Срце Им Честитам
Бравоо мајсторе така треба... они тебе ќе те нервират :tv:.
Инаку ви реков пред да почне натпреварот дека ќе биде тешко со Еспањол а вие не бе ќе ги згазиме ќе им се одмаздиме... епа видовте сега, инаку наредната утакмица во примера со кој ја играте??

Бравоо мајсторе така треба... они тебе ќе те нервират :tv:.
Инаку ви реков пред да почне натпреварот дека ќе биде тешко со Еспањол а вие не бе ќе ги згазиме ќе им се одмаздиме... епа видовте сега, инаку наредната утакмица во примера со кој ја играте??
atletico madrid.....i toa vo madrid:toe::toe:

И ова исто така ќе биде тежок натпревар за вас, Атлетико Мадрид во последните 7 натпревари имаат само една победа па сега ќе дадат се од себе да земат барем бод против вас :wink:

Ќе биде тешко, али не и неизводливо. Атлетико слабо играт против нас оваа сезона, така да мислам дека ќе дадат момците се од себе за да ги победат пак, по четврти пат сезоната.

Доста беше опуштање, мислам дека е редно сеа да си ја сватат сериозно работата.:)

Исто така во последните 7 натпревари имаат катастрофален скор.

Добро оти не сватите веке еднач дека и на барса играчите се од крв и меси и тие се луѓе кои чуствуваат замор.
П.С. Ако си фан биди фан и во победи и во порази !!!

Porazov ne menuva nisto. Ionaka supacite od Madrid nemaat sansa za titulata, pa kolku sakaat neka se zalazuvaat sebesi. Prvenstvoto e odamna reseno i Barca moze da se posveti na ligata na sampionite. A sto se odnesuva do kretenite od Real koi si davaat lazni nadezi deka ke brkaat titula, ODBIJTE IM NA GLUPOST. Abe kakov Real, greota se, neka gledaat da ne izgubat vtoro mesto os Sevilla ili Villareal. Ne se ni blisku do Barca, naprotiv dve decenii se ponazad. Gola voda.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom