LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.330
- Поени од реакции
- 292
Сеа ке видите дека ке се деси исто ко по првите 2 меча(1-0,1-1)одма ке почнеме победи да редиме!Ако не се деси ова ја низ прозор се џиткам!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Анри = К*р издркан
Ето'o = Цицалче
Бускетс = Штицомер
Валдес = Најкатастрофален голман на сите Времиња од 1 Век до Ден Денес
М****та да им Е**м на Цела Барселона Врска немаат ке Ја Изгубат Титулава и Никогаш не Ке Навивам Више.:nerv::nerv::nerv:
ПС : Реал Мадрид Свака Част Зверови Браво од Срце Им Честитам
ajdeeeeeee sramota si be....sramota e da kazes takvo nesto ako si prav navivac i u vtora liga ke navivas za niv......aj sigurno si lut pa go zboris ova.....ako go mislis stvarno ova....ccc NE SI NORMALEN izvini brate......CATALUNYA CATALUNYA CATALUNYAАнри = К*р издркан
Ето'o = Цицалче
Бускетс = Штицомер
М****та да им Е**м на Цела Барселона Врска немаат ке Ја Изгубат Титулава и Никогаш не Ке Навивам Више.:nerv::nerv::nerv:
Верувајте следува уште едниот пораз од Атлетико мадрид.
Бевме во подобра ситуација и ова не е лошо ( 7 бода предност ) али тоа е. Овој пораз е колку толку добар, знам дека ќе речете зошто или воопшто нема да се сложите со мене. Ова е добро затоа што летнаа многу во последно време мислевме дека сме непобедливи, ова не спушти на земја. Нека се тешат мадриѓаниве но тие ја имаат негативата од 7 бода и тие треба да се погрижат да не загубат ниту еден натпревар, зошто нема да видат ваква Барселона ( како денес ) во наредните натпревари.
Анри = К*р издркан
Ето'o = Цицалче
Бускетс = Штицомер
Верувајте следува уште едниот пораз од Атлетико мадрид.
Остани позитивен. Јас сум ја гледал Барса на 15та позиција кога сите утакмици ги губеа вака и уште полошо по 0-3 дома од забегани екипи. Ако навиваш за нив само кога победуваат а ги пцуеш кога губат подобро од сега престани да навиваш. И кога беа 15ти не сум се осудил да ги пцујам, а како што гледаш сеуште навивам иако губеа титули безвезално. А за мадриѓаниве, нека се порадуваат. Има една изрека - не умирај магаре, зелена трева ќе порасне. Надежта е заебана работа, на крај повеќе ќе ги боли. Visca Barca!
Те поддржувам сепак на валдес да му го оставиш натпреварот да брани верувај ако одбрани 1 еве јас само играчите што се добри а така да кога беа шампиони 05-06 играчите играа прејако и секојпат топката беше во нив и секојпат голови даваа.. валдес само се радуваше и една акција ќе му напраат и еден гол исто и сеа подобро пеп пинто да го ставеше одколку валдес, сигурно тој немаше да прими вакви голови речиси тренинг голови сепак барса се најдобри според мене тоа е тоа што кикснавме овие 2 натпревари ако ги кикснавме со добрите клубови тешко за титула и го имам тоа спомнато пак ќе го спомнам барса може да се изненади само пред натпреварите во ЛШ така да без секиранции се чуват за лион имаат тешко гостување , не трчеа добро и самите забележавте едноставно се одмараа меси не беше денеска вистинскиот како што е така да барса најдобри и одиме на победа со лионКажав јас нема да видиме Барселона како што гледавме на претходните 2 натпревари во наредните 4 месеци. А се почнува од Франција:smir:
Инаку за Валдес... некој горе рече зошто го обвинуваме него... е кого да обвиниме кога БУКВАЛНО му ја подаде топката а можеше да ја избие високо и далеку. Глуп голман е, го нема "она" во себе за да биде голман на голем клуб како што е Барселона. Сум кажал стопати ќе кажам пак, има голема среќа што е каталонец, инаку досега ќе бранеше за Сампдорија или Фулам.