LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.330
- Поени од реакции
- 292
Сеа ке видите дека ке се деси исто ко по првите 2 меча(1-0,1-1)одма ке почнеме победи да редиме!Ако не се деси ова ја низ прозор се џиткам!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Анри = К*р издркан
Ето'o = Цицалче
Бускетс = Штицомер
Валдес = Најкатастрофален голман на сите Времиња од 1 Век до Ден Денес
М****та да им Е**м на Цела Барселона Врска немаат ке Ја Изгубат Титулава и Никогаш не Ке Навивам Више.:nerv::nerv::nerv:
ПС : Реал Мадрид Свака Част Зверови Браво од Срце Им Честитам
ajdeeeeeee sramota si be....sramota e da kazes takvo nesto ako si prav navivac i u vtora liga ke navivas za niv......aj sigurno si lut pa go zboris ova.....ako go mislis stvarno ova....ccc NE SI NORMALEN izvini brate......CATALUNYA CATALUNYA CATALUNYAАнри = К*р издркан
Ето'o = Цицалче
Бускетс = Штицомер
М****та да им Е**м на Цела Барселона Врска немаат ке Ја Изгубат Титулава и Никогаш не Ке Навивам Више.:nerv::nerv::nerv:
Верувајте следува уште едниот пораз од Атлетико мадрид.
Бевме во подобра ситуација и ова не е лошо ( 7 бода предност ) али тоа е. Овој пораз е колку толку добар, знам дека ќе речете зошто или воопшто нема да се сложите со мене. Ова е добро затоа што летнаа многу во последно време мислевме дека сме непобедливи, ова не спушти на земја. Нека се тешат мадриѓаниве но тие ја имаат негативата од 7 бода и тие треба да се погрижат да не загубат ниту еден натпревар, зошто нема да видат ваква Барселона ( како денес ) во наредните натпревари.
А за судењето што друго може да се каже за шпанските судии освен дека се КАТАСТРОФА. Тоа на Кеита едноставно не беше ни за жолт, не го ни допре. Иако фудбалерите на Еспањол цело второ полувреме лежеа на теренот како пички, имаше надолпонување од само 3 минути
А за Валдез едноставно не му беше денот, тоа е. Само да не продолжи така.
Можеби и тие имаа само слаб ден
Анри = К*р издркан
Ето'o = Цицалче
Бускетс = Штицомер
Верувајте следува уште едниот пораз од Атлетико мадрид.
Остани позитивен. Јас сум ја гледал Барса на 15та позиција кога сите утакмици ги губеа вака и уште полошо по 0-3 дома од забегани екипи. Ако навиваш за нив само кога победуваат а ги пцуеш кога губат подобро од сега престани да навиваш. И кога беа 15ти не сум се осудил да ги пцујам, а како што гледаш сеуште навивам иако губеа титули безвезално. А за мадриѓаниве, нека се порадуваат. Има една изрека - не умирај магаре, зелена трева ќе порасне. Надежта е заебана работа, на крај повеќе ќе ги боли. Visca Barca!
Те поддржувам сепак на валдес да му го оставиш натпреварот да брани верувај ако одбрани 1 еве јас само играчите што се добри а така да кога беа шампиони 05-06 играчите играа прејако и секојпат топката беше во нив и секојпат голови даваа.. валдес само се радуваше и една акција ќе му напраат и еден гол исто и сеа подобро пеп пинто да го ставеше одколку валдес, сигурно тој немаше да прими вакви голови речиси тренинг голови сепак барса се најдобри според мене тоа е тоа што кикснавме овие 2 натпревари ако ги кикснавме со добрите клубови тешко за титула и го имам тоа спомнато пак ќе го спомнам барса може да се изненади само пред натпреварите во ЛШ така да без секиранции се чуват за лион имаат тешко гостување , не трчеа добро и самите забележавте едноставно се одмараа меси не беше денеска вистинскиот како што е така да барса најдобри и одиме на победа со лионКажав јас нема да видиме Барселона како што гледавме на претходните 2 натпревари во наредните 4 месеци. А се почнува од Франција:smir:
Инаку за Валдес... некој горе рече зошто го обвинуваме него... е кого да обвиниме кога БУКВАЛНО му ја подаде топката а можеше да ја избие високо и далеку. Глуп голман е, го нема "она" во себе за да биде голман на голем клуб како што е Барселона. Сум кажал стопати ќе кажам пак, има голема среќа што е каталонец, инаку досега ќе бранеше за Сампдорија или Фулам.
.
:love2::love3: