LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.330
- Поени од реакции
- 292
Ако бе и Силвињо не е лош-колку толку бар знае да земе по некоја топка,а и да издрибла знае!кага ке тргне накај лошо......![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако бе и Силвињо не е лош-колку толку бар знае да земе по некоја топка,а и да издрибла знае!кага ке тргне накај лошо......![]()
Силвињо не е тој како што беше 05-06 тогаш да не зборам за него како само играше и не само тогаш изминатите сезони против лион мора барса да оствари победа ако не победа бар едно нерешено а дома да ги згазиме така да за овој пораз ни е втор оваа сезона во примера е задриѓаниве имаат 4 така да без секиранцииАко бе и Силвињо не е лош-колку толку бар знае да земе по некоја топка,а и да издрибла знае!
atletico madrid.....i toa vo madrid![]()
da da za valdez taka e kopuk ne viden,i toa se znae deka valdes ne e nekoj dobar golman oti imaa kiksovi eden kup,no i kasiljas ne e toj kasiljas so bese lani i lomnani moze da se kaze deka kasiljas ne e nitu blisku toj kasiljas so bese laniРеков јас пред месец/два, ќе ви падне кога тогаш формата. Не се играчиве на Барса роботи ебаго, тоа е тоа. Само дали овој пад во играта на Барса ќе продолжи или не, ќе видиме. Мислам дека доколку ги тепате Атлетико на гости (ќе биде тешко), ќе фатите пак некој ритам и ќе можете да си ја држите колку толку разликата. Единствениот проблем ви е тоа што имате утакмици во Примера, ЛШ и во Куп. Нешто повеќе утакмици од Реал, па ќе видиме што ќе биде.
бтв, Валдез...пред некое време видов некој од страна (што не навива за Барса) ви пиша абе Валдез да го смените и ќе имате топ тим, ама вие теравте инает дека Валдез е во топ форма. Покажа и вчера дека е склон на киксови, и дека знае да усере цела утакмица.
da da za valdez taka e kopuk ne viden,i toa se znae deka valdes ne e nekoj dobar golman oti imaa kiksovi eden kup,no i kasiljas ne e toj kasiljas so bese lani i lomnani moze da se kaze deka kasiljas ne e nitu blisku toj kasiljas so bese lani
i toj ja napravi sinoka protiv betis istata greska so ja napravi valdes koga mu ja dadi topkata na dela pena i ovoj go postigna 2 gol,samo oliveira mislam deka bese ne go iskoristi toa so kasiljas mu ja podadi topkata i ja pogodi stativata no tuka imase sreka kasiljas i toa golema sreka
Мислам дека овој наптревар беше продаден зашто еспањол е од ист град и се последно ако не ги тепаа на барса ќе отпаднеа. И пеп како што кажа лависта ич не е загрижен а вчера и играчите не трчеа добро и не играа добро така да нема проблем да се секираме сеа се надеваме на атлетико да ги тепаме и да отидеме убедливо пред задриѓаниве.