Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако бе и Силвињо не е лош-колку толку бар знае да земе по некоја топка,а и да издрибла знае!
Силвињо не е тој како што беше 05-06 тогаш да не зборам за него како само играше и не само тогаш изминатите сезони против лион мора барса да оствари победа ако не победа бар едно нерешено а дома да ги згазиме така да за овој пораз ни е втор оваа сезона во примера е задриѓаниве имаат 4 така да без секиранции:).

Знаев дека ќе изгуби од Еспањол.Супер сега Реал повторно е во игра.Само да се знае кој е најдобар во Шпанија:pos2:.

atletico madrid.....i toa vo madrid:toe::toe:

Не биди премногу загрижен, само потсети се на првиот дел од првенството, 2 кикса на старт, потоа дојде натпревар во лига на шампиони(Спортинг Лисабон), потоа си знаеме како продолжува...:wink:

Тешко ќе биде ако не тепаме против атлетико доколку задриѓаниве го тепаат во гости на еспањол :toe:.

Реков јас пред месец/два, ќе ви падне кога тогаш формата. Не се играчиве на Барса роботи ебаго, тоа е тоа. Само дали овој пад во играта на Барса ќе продолжи или не, ќе видиме. Мислам дека доколку ги тепате Атлетико на гости (ќе биде тешко), ќе фатите пак некој ритам и ќе можете да си ја држите колку толку разликата. Единствениот проблем ви е тоа што имате утакмици во Примера, ЛШ и во Куп. Нешто повеќе утакмици од Реал, па ќе видиме што ќе биде.

бтв, Валдез...пред некое време видов некој од страна (што не навива за Барса) ви пиша абе Валдез да го смените и ќе имате топ тим, ама вие теравте инает дека Валдез е во топ форма. Покажа и вчера дека е склон на киксови, и дека знае да усере цела утакмица.

Реков јас пред месец/два, ќе ви падне кога тогаш формата. Не се играчиве на Барса роботи ебаго, тоа е тоа. Само дали овој пад во играта на Барса ќе продолжи или не, ќе видиме. Мислам дека доколку ги тепате Атлетико на гости (ќе биде тешко), ќе фатите пак некој ритам и ќе можете да си ја држите колку толку разликата. Единствениот проблем ви е тоа што имате утакмици во Примера, ЛШ и во Куп. Нешто повеќе утакмици од Реал, па ќе видиме што ќе биде.

бтв, Валдез...пред некое време видов некој од страна (што не навива за Барса) ви пиша абе Валдез да го смените и ќе имате топ тим, ама вие теравте инает дека Валдез е во топ форма. Покажа и вчера дека е склон на киксови, и дека знае да усере цела утакмица.
da da za valdez taka e kopuk ne viden,i toa se znae deka valdes ne e nekoj dobar golman oti imaa kiksovi eden kup,no i kasiljas ne e toj kasiljas so bese lani i lomnani moze da se kaze deka kasiljas ne e nitu blisku toj kasiljas so bese lani
i toj ja napravi sinoka protiv betis istata greska so ja napravi valdes koga mu ja dadi topkata na dela pena i ovoj go postigna 2 gol,samo oliveira mislam deka bese ne go iskoristi toa so kasiljas mu ja podadi topkata i ja pogodi stativata no tuka imase sreka kasiljas i toa golema sreka

Споредбата Валдез Икер не ти е баш прикладна. Добар голман е Валдез, само што некогаш прави киксови.

Ne ocekuev poraz ali nisto strasno bre BARSA ko igrase drugite spieja vo tikvite taka da sega nekoj posebno decinjata od real pocnaa da se kurcat mir bre poleka malce ko da stanavte sampioni a i ponatamu ste na vtoro mesto da ne zabravite.

Барса доколу киксне со Атлетико мислам дека пак ке биде шампион во Шпанија .... (ке кикснат и Реал нема се да тепат)

Реков и па ке речам:
КЕ ВИДИТЕ ДЕКА КЕ СЕ СЛУЧИ ИСТОТОТО КАКО ПО ПРВИЕ 2 КОЛА!

da da za valdez taka e kopuk ne viden,i toa se znae deka valdes ne e nekoj dobar golman oti imaa kiksovi eden kup,no i kasiljas ne e toj kasiljas so bese lani i lomnani moze da se kaze deka kasiljas ne e nitu blisku toj kasiljas so bese lani
i toj ja napravi sinoka protiv betis istata greska so ja napravi valdes koga mu ja dadi topkata na dela pena i ovoj go postigna 2 gol,samo oliveira mislam deka bese ne go iskoristi toa so kasiljas mu ja podadi topkata i ja pogodi stativata no tuka imase sreka kasiljas i toa golema sreka

Зашо да не е истиот Касиљас? Може не е во толкава форма, ама мора и него да го разбереме. Игра 2 години без одмор, лани цела сезона, па европското, па сега пак. И тој не е робот. Вчера му беше единствен кикс по којзнае колку време, не памтим последен пат таков кикс кога направил. Се случува. Разликата е во тоа што Валдез беше многу излезен и Де ла Пења можеше како што сака гол да му даде, додека Касиљас по грешката на време го затвори аголот.

Guardiola: “Nos levantaremos y seguiremos adelante ganando partidos”:smir:

Коа Гвардиола не е загрижен, нема потреба да бидеме и ние.

“creo sinceramente que seguimos contando con una buena distancia”
( Мисли на разликата во бодови со Реал )

Ќе има шоу во Франција :):)

Мислам дека овој наптревар беше продаден зашто еспањол е од ист град и се последно ако не ги тепаа на барса ќе отпаднеа. И пеп како што кажа лависта ич не е загрижен а вчера и играчите не трчеа добро и не играа добро така да нема проблем да се секираме сеа се надеваме на атлетико да ги тепаме и да отидеме убедливо пред задриѓаниве:).

Мислам дека овој наптревар беше продаден зашто еспањол е од ист град и се последно ако не ги тепаа на барса ќе отпаднеа. И пеп како што кажа лависта ич не е загрижен а вчера и играчите не трчеа добро и не играа добро така да нема проблем да се секираме сеа се надеваме на атлетико да ги тепаме и да отидеме убедливо пред задриѓаниве:).

Хмммм...кога го читам ова ми изгледа како да не го знаеш ривалството меѓу Барса и Еспањол. Барса не би ги спасиле Еспањол од испаѓање макар и да не земат титула Барса. Едноставно толку е големо ривалството што не би го дозволиле тоа во никој случај. Неможеш да се правдаш сега дека ја продале...Истиот пример би бил со Звезда-Партизан, Фенербахче - Галатасарај и мн други. Звезда на пр. да му пушти на Партизан да не испадне или обратно? Нема шанса. Едноставно се опуштивте, не е ништо друго освен тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom