Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Bavarec напиша:
i posle ova juve samo vo vtora da odi a milan da si go zadrzi mestoto vo liga na sampioni e sramota ama toa e toa... izgleda i vo uefa se isti gomna ko moggi i kompanija

Главен обвинител во скандалот со местење на натпревари во Италија беше екс директор на Интер, шо губеше пари 10 години и како магаре го јадеше стапот од Јуве и Милан. По паѓањето од власт на Берлускони начекаа најповолен момент да се разоткрие скандалот. Моџи беше до гуша во гомна и Јуве заслужи и десет пати поголема казна, ама компензирана беше со пуштање на најдобрите играчи во Интер. Милан беше со сила вмешан, обвиненијата се смешни и немаат врска со никакво местење на натпревари.

Вервај ми дека немаше позаинтересиран од мене за скандалот и прочитав се шо имаше да се прочита од италијанските весници. Обвиненијата против Милан се сосема во друг контекст и дирекно не се вмешани во скандалот. Ако беа ќе добиеа многу поголема казна земајќи го во предвид дирекното учество на Интер во обвинителството.

Судиските грешки не беа намерни и самиот знајш дека е така. Имаше и на едната и на другата страна. Во првиот натпревар Џилардино даде гол од регуларна позиција и вториот гол на Баерн беше после класичен фал во напад од Санта Круз. Офсајдот на Инзаги беше милиметарски и нема судија шо може идеално да одлучи. Немаше никаква завера, причината за поразо барај ја на друго место.

@ sindikat

nikoj ne spomna mestenje na baern-milan. vo pravo si- imase greski i na dvete strani i mozda bolese penalot za kaka ili golot na inzagi ali toa e fudbal jebi ga.

zborev cisto za skandalot vo italija i stojam na toa deka treba da se suspendiraat site ekipi sezona-dve od evropski natprevari, neka se sredat sami od vnatre zabaraite pa posle ke praime muabet.

a on topic:

e sledno kolo e da se bide ili ne za baern. ako izgubime od stuttgart ideme sledna sezona protiv ekipi so nemozam ni da gi izgovoram u kup na uefa :tapp: aj... bar moze kje dojdat na gradski ako stasa nekoja od nasive malce podaleku :P

ama bolje da gleame da tepame posto liga na sampioni bez baern i ne e liga na sampioni ;)

LouWeed напиша:
se utepav smea????BAYERN FANOVI----muabet?????:pos2::pos2::pos2::pos2:

ke se iznenades.......alle voll hohl im kopp.......:tapp:
ali ubav provod i dzapni eden LÖWENBRÄU za mene....:vozbud::vozbud::vozbud:
Ne bev specialno za natprevarot tuku mi se pogodi marsutata bidejki vo petokot i sabotata moravme da bideme vo Berlin kade sto se borevme na German Open 2007 vo kick boxing,taka da imam bratuced vo Minxen koj ni sredi za karti i toa e toa,a sto se odnesuva do razgovorot so nekoj od fanovite,razgovarav so eden postar covek koj sto dobro zboruvase Angliski i toj veli deka najgolema greska e toa sto go vratile Ottmar Hitzfeld.I ne znam sto ti e tolku smesno pa duri si se utepal od smea ili samo da se napravis interesen na forumot.

Ova e fan klub na Bayern a ne na Milan i drugi timovi zatoa ne zamarajte mnogu.

:ban?: :ban?: :ban?: :ban?:

Stuttgart - Bayern 1:3 ke bide!

bayern imase nekolku kiksa ovaa sezona no i pokraj toa ja sum siguren deka ke ja zemat titulata ........................

.........kako i sekogas...............

Vlatko_Rusin напиша:
Stuttgart - Bayern 1:3 ke bide!

bayern imase nekolku kiksa ovaa sezona no i pokraj toa ja sum siguren deka ke ja zemat titulata ........................

.........kako i sekogas...............

Mi se dopagja tvojot optimizam no da bideme realni. Salke ima mnogu lesen raspored do kraj za razlika od Bayern.

[sarkazam] da da posle ovaa golema pobeda nad stuttgart i fantasticnata igra sto ja prikazavme ovaa sezona titulata ne ni bega [/sarkazam]

:tapp: :tapp: :tapp:

leleeeeee!!!
ne znam sto se desava so bavarcite ovaa sezona!
pokraj site zasiluvanja (podolski patem se pokaza kako propadnata investicija,van buyten,van bommel) trebase sezonava da bide prosetka vo parkot.
ama ete so se desi.
mnogu lesno ispadnaa od liga na sampioni a za vo germanija da ne zboram.
KATASTROFA!

aj so nekolku zasiluvanja (dobri) bayern ke vladee slednata sezona

Abe Bayern pak izgubia u p.m. Ajde de i u cup na uefa ne e loso.:toe::kesa:

Баерн - Хамбургер 1:2

Лелеее! пак пораз еј. ова дефинитивно не е сезона на Баерн.
а ништо и од настап во лига на шампиони.
ееејјјјј

ај барем ќе освоиме Уефа Куп следната сезона (ако се пласираме)

leleeeeeee... mislam deka sezonava go mavnavme dnoto dobroto e sto od sega samo nagore moze da se odi.

ajde navodno so toni e dogovoreno(toni - makaay bi bil epten dobar napad) a i van der vaart e na pat. so niv dvajca vekje ke zalici na nesto i pod uslov da se zeme uste edna rezerva za levo(jansen od menhengladbah) moze da se vratime vo normala dogodina...

a ova sto pobrgu da se zaboravi :nesum:

Лука Тони го избра Баерн Минхен!

Лука Тони го избра Баерн Минхен
Напаѓачот на Фиорентина, Лука Тони е во завршни преговори од следната сезона да игра во германската Бундес лига и тоа за екипата на Баерн Минхен, пишува италијанскиот спортски весник Ла Газета дело спорт, кој открива дека неговиот трансфер ќе чини 18 милиони евра.
95707069FCCBE648BD62E263B14F9A18.jpg

Иако сакаше да игра за Интер а за него беа заинтересирани и Јувентус и Милан, Тони сепак одлучи да не засили ниту еден од конкурентите на клубот од Фиренца во Калчо лигата. Освен високата сума од 5,5 милиони евра која ќе му биде исплатена само нему, пресуден фактор за заминувањето во Германија е и можноста да заигра во друга европска лига.

Ајде баварци! Да се омрсиме со Тони, па да газиме следната сезона!

Za ova so Toni slusnav nesto ama neznaev dali e 100% sigurno.Epten me izraduva.A slusnav deka i van der vaart ima sansa da dojde.E taka bi bilo ekstra.Uste da mozese da igraat u liga na sampioni

Оваа сезона е катастрофа. :kesa:

Ај сеа со Лука Тони и ако дое Ван дер Варт, па да го освоиме Купот на Уефа. :zlo:

Macedonian напиша:
Оваа сезона е катастрофа. :kesa:

Ај сеа со Лука Тони и ако дое Ван дер Варт, па да го освоиме Купот на Уефа. :zlo:

Не се секирај...сите водечки тима во Германија се во криза, Шалке и вердер изгубија исто...бар да се земе последното место што води во ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom