Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Bavarec напиша:
a site sto SE fanovi na bayern ako sakaat i mozat neka dojdat vo srerda pred irish pub... kje gleame kako milan e siluvan :zlo:

taka macedonian? ;)

Sto rece? :D:kesa:

O lepi moj Baern...
Aj nema problem...zivot ide dalje..
Ke stanete i vie nekoj den sampioni..
Ja 2176,ja 2276 ...i toa ke bide...
Kako samo ne vi svetnaa uste nekoj ..ne mi e jasno!
Ve ubivaat po krilata Oddo i Jankulovski...
tuka ja gubite utakmicata!
p.s. Vtoriot gol bese ofsajd!
Ali Pipo kuceto prvo namerno (ko i uvek) vleze dva-tri pati u ofsajd...
za samo edna da pomine...
I POMINA!
Dragi gledaci....:vozbud: :vozbud: :vozbud:
Baern -Milan=0:2
:pos2: :pos2: :pos2:

Тоа е тоа.Следната сезона боље.Едино што фали е едно добро и квалитетно засилување у среден ред.или еден убиствен напаѓач.

Zevsus напиша:
O lepi moj Baern...
Aj nema problem...zivot ide dalje..
Ke stanete i vie nekoj den sampioni..
Ja 2176,ja 2276 ...i toa ke bide...
Kako samo ne vi svetnaa uste nekoj ..ne mi e jasno!
Ve ubivaat po krilata Oddo i Jankulovski...
tuka ja gubite utakmicata!
p.s. Vtoriot gol bese ofsajd!
Ali Pipo kuceto prvo namerno (ko i uvek) vleze dva-tri pati u ofsajd...
za samo edna da pomine...
I POMINA!
Dragi gledaci....:vozbud: :vozbud: :vozbud:
Baern -Milan=0:2
:pos2: :pos2: :pos2:

Не влегол намерно во офсајд,тоа му е во крвта да биде 10 метри позади одбраната!ШУПАК!
Иначе заслужена победа на Милан!

Вториот гол беше од офсајд но и тоа џабе кога Баерн не даде гол. Но можеби Милан ако беше еден нула немаше да игра толку сигурно во одбрана па така оваа утакмица според мен победи судијата.

ZOTE напиша:
Вториот гол беше од офсајд но и тоа џабе кога Баерн не даде гол. Но можеби Милан ако беше еден нула немаше да игра толку сигурно во одбрана па така оваа утакмица според мен победи судијата.
Абе клошари се тие Баерн... Со 3 напаѓачи не успејаа да се добижат до голот на Милан. Милан заслужено победи (навивам за Милан ама реално очекував Баерн да победи барем 2-0) кој што сака нека вели. А за вториот гол никој неможе да кажи дали беше или не + судиите не се компјутери да мерат 100% прецизно. А мислам дека тоа му е тактика на Изаги... Ке стои 20 пати во офсајд, еднаш ке се протни (било како дали нема да виде судијата или ке се врати) и одма гол.

Bavarec напиша:
gluposti.

ako ima asocijalni bitija u germanija to ti se na schalke fanovite.

so fanovi na baern moze da naprais najnormalen muabet u nekoja biergarten a ako te mrzi do minhen staj se na forumot na baern(ako znaes germanski) :P

mei bua....du hoscht ja gar koan plan.....:nenene:

inace,onaka za informacija,ja sum strikten fan na 1860,ali brat mi e fan na bayern no ne moze sam da ide na utakmici taka da ja stalno go setav ,ali dobroto bese sto nie ne sedevme na tribina tuku dole na terenot (zboruvam za olympiast.) iam povise utakmici od bayern gledano od sto na lavovite.......:nesum::drk:

LouWeed напиша:
mei bua....du hoscht ja gar koan plan.....:nenene:

inace,onaka za informacija,ja sum strikten fan na 1860,ali brat mi e fan na bayern no ne moze sam da ide na utakmici taka da ja stalno go setav ,ali dobroto bese sto nie ne sedevme na tribina tuku dole na terenot (zboruvam za olympiast.) iam povise utakmici od bayern gledano od sto na lavovite.......:nesum::drk:

heheh... mene mi falat nekako gradskite derbi utakmici so 1859+1 :P posleden pat koa igravme mu ja rasipaa prostalnata na elber vo avgust godinava :(

inaku ovaa sezona otide u korpa- treba da se planira za sledna... toa e toa... "mia san mia" (lou znae so zboram) ;) i ideme dalje...

Epa koga ke vidis Vo milano poklonet penal sega poklonet gol i ke bide 2-2 i Bayern odi ponataka zastoima 1-2 vo gosti

Ali sepak toa e samo nesto sto sudiite ne go videa ili ne sakaa da go vidat

Najbitno e deka Milan e vo Polufinale a ne Bayern.

P.S. Svaini gi zaeba so negovote prokleto koleno.

joco boss напиша:
Ali sepak toa e samo nesto sto sudiite ne go videa ili ne sakaa da go vidat
denes procitav neso na www.sportal.de deka skandalov vo italija e use pogolem od sto se znaese....onaka za inspiracija za debata okolu sudiite...:jaj:

Bavarec напиша:
heheh... mene mi falat nekako gradskite derbi utakmici so 1859+1 :P posleden pat koa igravme mu ja rasipaa prostalnata na elber vo avgust godinava :(

inaku ovaa sezona otide u korpa- treba da se planira za sledna... toa e toa... "mia san mia" (lou znae so zboram) ;) i ideme dalje...
ne samo vasata sezona otide u k****...:nesum:

joco boss напиша:
kazi podetalno sto si cital
deka ne namsetile "samo" 24 utakmici u prosla sezona kako sto se mislese do sega nego 15 povekje- 39...

smeski. italija treba komplet da se supsendira od site natprevaruvanja na ufea 3-4 sezoni pa da vidime dali pak kje im tekne... ako ne togas u krv im e mestenje

bilo dogovoreno so sudii- ekipite sto sledno kolo igraat so juve da pijat povekje zolti i crveni kartoni za da im falat igraci za utakmicata so juve i za ova ima povekje od 5000 snimeni telefonski razgovori kako dokaz.

i posle ova juve samo vo vtora da odi a milan da si go zadrzi mestoto vo liga na sampioni e sramota ama toa e toa... izgleda i vo uefa se isti gomna ko moggi i kompanija :tapp:

LouWeed напиша:
ne samo vasata sezona otide u k****...:nesum:
glej na svetlata strana- bar ne ste zagrozeni za u treta liga ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom