Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
LouWeed напиша:
greska,im treba nekoj pozadi napagjacite....:tapp:

100% se slagam. jabe napagjaci ako nema koi da gi "hrani" so asalni pasovi. bas bi sakal da vidam nekoj kako sneijder ili van der vaart(za zal cesto povreden) vo baern

<mengele> напиша:
toa e moe mislenje a dali sum greska ke vidime na revansot na koj ke bidam vo Minhen,pa posle ke obrazlozime.

so ima toa so revansata zaedno??toa se gleda vise cela sezona..... ja ne sum bayern fan ali izgleda povise gi citam kao ti.......

a site sto SE fanovi na bayern ako sakaat i mozat neka dojdat vo srerda pred irish pub... kje gleame kako milan e siluvan :zlo:

taka macedonian? ;)

Хехехе, во среда од 20:45 ќе видат кој коси, кој вода носи :)

Гоооооооо Баерн!!!!!!!!!

LouWeed напиша:
so ima toa so revansata zaedno??toa se gleda vise cela sezona..... ja ne sum bayern fan ali izgleda povise gi citam kao ti.......
e pa za prv pat ke gi gledam vo zivo i ke razgovaram so nekoi od tamosnite fanovi pa ke vidam sto mislat tie ne samo za revansot tuku i za cela sezona.

тепа утре баерн.милан нема шанси

Bavarec напиша:
a site sto SE fanovi na bayern ako sakaat i mozat neka dojdat vo srerda pred irish pub... kje gleame kako milan e siluvan :zlo:

taka macedonian? ;)

Се глеаме утре, кој сака може да дојде. :zlo:

<mengele> напиша:
e pa za prv pat ke gi gledam vo zivo i ke razgovaram so nekoi od tamosnite fanovi pa ke vidam sto mislat tie ne samo za revansot tuku i za cela sezona.

se utepav smea????BAYERN FANOVI----muabet?????:pos2::pos2::pos2::pos2:

ke se iznenades.......alle voll hohl im kopp.......:tapp:
ali ubav provod i dzapni eden LÖWENBRÄU za mene....:vozbud::vozbud::vozbud:

gluposti.

ako ima asocijalni bitija u germanija to ti se na schalke fanovite.

so fanovi na baern moze da naprais najnormalen muabet u nekoja biergarten a ako te mrzi do minhen staj se na forumot na baern(ako znaes germanski) :P

samo uste bayern ostana od timovite za koi navivam!

milan utre ke bidat kastrirani!

ej dajte link za forum na bayern

Bavarec напиша:
gluposti.

ako ima asocijalni bitija u germanija to ti se na schalke fanovite.

so fanovi na baern moze da naprais najnormalen muabet u nekoja biergarten a ako te mrzi do minhen staj se na forumot na baern(ako znaes germanski) :P

Шалке фановите биле во Скопје(тоа знаеш) имам седено со нив баш чоечки си праевме муабет за разно-разни теми(ги терав да ми бараат невеста од таму) дечките воопшто не беа асоцијални јадевме пиевме пиво(за нив лименка пиво и плескавица пред градски беа 450 денара:bilokojzbor: ) гледавме утакмица и сите по домите.Минатата сезона на натпреварот шалке--Дортмунд имаше знаме Лојал Фанс---значи не се асоцијални

brat od iskustvo zboram- sum bil u gelzenkirhen. moze takvi se pogodile od kaj da znam. ama prv vpecatok ednas se ostava i oni takov mi ostavile.

a za forumot: http://www.fcbayern.t-com.de/de/index.php idi na community i prijavi se ama ako neznaes germanski dobro ic ne se muci

Aj,aj...samo silete se vie!
Ke go piete...more hej!
Ke go jadete u sred Minhen ko pop sarma!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom