Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Подлабоко е. Сакал повисока функција, ако не се лажам спортски директор. Повеќе за Франсис Кагигао треба да жалиме отколку за дијамантсково око што ни ги тупна Сократис,Лихштајнер и Мики. :D
Не ми се верува дека тие беа негови проекти. Он повеќе беше за откривање млади таленти. Мартинели е негов проект.

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Не ми се верува дека тие беа негови проекти. Он повеќе беше за откривање млади таленти. Мартинели е негов проект.

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Аууу глава оставам дека Мартинели е на Франсис :D

На Свен се Гендузи,Мавропанос, Тореира што и дискутабилно е за нив колку ги погоди со оглед дека ниту еден не е во тимот и не се знае дали ќе биде.

Зошто цело време ми се врти во главата мислата дека Парти е само уште еден во низата играчи од средината на Арсенал склони со повреди и заглавуваат со хронични повреди. Диаби, Вилшер итн...

А топ играч ми се виде секако со големи шанси да не сме го виделе уште најдоброто од него. Грешеше во пасови некогаш, ама има многу добар сенс за поставеност и има контрола на работите на теренот, дефанзивно коска делува и кога влетува на старт нема истрчување во празно или сече или фаулира.

Зошто цело време ми се врти во главата мислата дека Парти е само уште еден во низата играчи од средината на Арсенал склони со повреди и заглавуваат со хронични повреди. Диаби, Вилшер итн...

А топ играч ми се виде секако со големи шанси да не сме го виделе уште најдоброто од него. Грешеше во пасови некогаш, ама има многу добар сенс за поставеност и има контрола на работите на теренот, дефанзивно коска делува и кога влетува на старт нема истрчување во празно или сече или фаулира.
Парти пред да дојде во Арсенал не бил никогаш повреден.
Автоматски споено мислење:

Не никогаш ама еве скоро па никогаш :D

1613924541944.png

Буууууаааахахахаххахахајахаха Стерлинг дава гол со глава во петерец измеѓу 4ца дибеци [emoji23]

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Буууууаааахахахаххахахајахаха Стерлинг дава гол со глава во петерец измеѓу 4ца дибеци [emoji23]

Стерлинг е гад, ама многу јак играч. Снажен е плус и скочен, независно што е метро и жилет. Плус чуден е составов на Артета, многу изменет од претходно и два тројца немаа играно месец дена пред оваа утакмица.

Каде со ваков тим Артета?
топка не може да изнесеме, полошо изгледаме и од ВБА...

Каде со ваков тим Артета?
топка не може да изнесеме, полошо изгледаме и од ВБА...

Знае дека ќе изгуби, па извадил ваков тим. И онака нема адути со кои би го победил Сити.

Кога и да играат со Сити толкава стравопочит имаат ко да дошле од чемпионшип. Со ваков менталитет нема ни да се мрднат од средина на табела. Повеќе самодоверба имаат ВБА.

Стерлинг е гад, ама многу јак играч. Снажен е плус и скочен, независно што е метро и жилет. Плус чуден е составов на Артета, многу изменет од претходно и два тројца немаа играно месец дена пред оваа утакмица.
Брат, метро и ќебап е, двајцава до него се по 190 и кусур, Холдинг јакиот незнеше кај е топката незнам дали го виде метар и пол беше од Стерлинг, сместа би го извадил и не влага више.

Кој кур бараат Пепе и Мари во прв состав ?
Пепе неќам да го глеам ни на клупа веќе. Си има зацртано еден радиус од 10 метра на средина од терен и од него не мрда, освен ако не е топката кај него.
Страшно лошо позиционирање. Мрза. Алчност. Гнида

Мене крајно непријатно ми стана гледајќи што им прави Марез на Мари, Тирни и Џака. Во пензија ги прати, не знам дали го сопреа еднаш успешно, ко на корзо си се шета.

Џака милион пати во 45 минути не стави во опасна позиција, бидејќи лабаво дејствува во опасна зона, лошо интервенира и губи топки по што се создаваат шанси за гол што Сити среќа не ги искористи.

Не изненадија со ран гол, иначе со оваа тактика Артета им игра на Сити, и лани крај на сезона вака успеавме да ги тепаме, шанси нема иначе, 3 класи се подобри на секоја позиција, или барем на секоја, ете голман и уште некоја позиција може да се дискутира.

Оба ако не му спречи чист гол на Сака, во стилот на Бентнер и Фабрегас во ЛШ порано....

Не знам дали повеќе сакам да победиме поради што навивам за Арсенал или поради тоа што ќе уживам да слушам прекин на хвалоспевите од коментаторот на спортклуб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom