Фан Клуб: Арсенал

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Подлабоко е. Сакал повисока функција, ако не се лажам спортски директор. Повеќе за Франсис Кагигао треба да жалиме отколку за дијамантсково око што ни ги тупна Сократис,Лихштајнер и Мики. :D
Не ми се верува дека тие беа негови проекти. Он повеќе беше за откривање млади таленти. Мартинели е негов проект.

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Не ми се верува дека тие беа негови проекти. Он повеќе беше за откривање млади таленти. Мартинели е негов проект.

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Аууу глава оставам дека Мартинели е на Франсис :D

На Свен се Гендузи,Мавропанос, Тореира што и дискутабилно е за нив колку ги погоди со оглед дека ниту еден не е во тимот и не се знае дали ќе биде.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.182
Поени од реакции
13.460
Зошто цело време ми се врти во главата мислата дека Парти е само уште еден во низата играчи од средината на Арсенал склони со повреди и заглавуваат со хронични повреди. Диаби, Вилшер итн...

А топ играч ми се виде секако со големи шанси да не сме го виделе уште најдоброто од него. Грешеше во пасови некогаш, ама има многу добар сенс за поставеност и има контрола на работите на теренот, дефанзивно коска делува и кога влетува на старт нема истрчување во празно или сече или фаулира.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Зошто цело време ми се врти во главата мислата дека Парти е само уште еден во низата играчи од средината на Арсенал склони со повреди и заглавуваат со хронични повреди. Диаби, Вилшер итн...

А топ играч ми се виде секако со големи шанси да не сме го виделе уште најдоброто од него. Грешеше во пасови некогаш, ама има многу добар сенс за поставеност и има контрола на работите на теренот, дефанзивно коска делува и кога влетува на старт нема истрчување во празно или сече или фаулира.
Парти пред да дојде во Арсенал не бил никогаш повреден.
Автоматски споено мислење:

Не никогаш ама еве скоро па никогаш :D

1613924541944.png

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Буууууаааахахахаххахахајахаха Стерлинг дава гол со глава во петерец измеѓу 4ца дибеци

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.388
Поени од реакции
12.815
секогаш во прва минута примаме гол против сити

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Буууууаааахахахаххахахајахаха Стерлинг дава гол со глава во петерец измеѓу 4ца дибеци

Стерлинг е гад, ама многу јак играч. Снажен е плус и скочен, независно што е метро и жилет. Плус чуден е составов на Артета, многу изменет од претходно и два тројца немаа играно месец дена пред оваа утакмица.

Член од
3 мај 2014
Мислења
910
Поени од реакции
3.006
Каде со ваков тим Артета?
топка не може да изнесеме, полошо изгледаме и од ВБА...

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.815
Поени од реакции
2.361
Каде со ваков тим Артета?
топка не може да изнесеме, полошо изгледаме и од ВБА...
Знае дека ќе изгуби, па извадил ваков тим. И онака нема адути со кои би го победил Сити.

Член од
27 декември 2020
Мислења
577
Поени од реакции
1.025
Кога и да играат со Сити толкава стравопочит имаат ко да дошле од чемпионшип. Со ваков менталитет нема ни да се мрднат од средина на табела. Повеќе самодоверба имаат ВБА.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Стерлинг е гад, ама многу јак играч. Снажен е плус и скочен, независно што е метро и жилет. Плус чуден е составов на Артета, многу изменет од претходно и два тројца немаа играно месец дена пред оваа утакмица.
Брат, метро и ќебап е, двајцава до него се по 190 и кусур, Холдинг јакиот незнеше кај е топката незнам дали го виде метар и пол беше од Стерлинг, сместа би го извадил и не влага више.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.743
Поени од реакции
12.830
Кој кур бараат Пепе и Мари во прв состав ?
Пепе неќам да го глеам ни на клупа веќе. Си има зацртано еден радиус од 10 метра на средина од терен и од него не мрда, освен ако не е топката кај него.
Страшно лошо позиционирање. Мрза. Алчност. Гнида

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.182
Поени од реакции
13.460
Мене крајно непријатно ми стана гледајќи што им прави Марез на Мари, Тирни и Џака. Во пензија ги прати, не знам дали го сопреа еднаш успешно, ко на корзо си се шета.

Џака милион пати во 45 минути не стави во опасна позиција, бидејќи лабаво дејствува во опасна зона, лошо интервенира и губи топки по што се создаваат шанси за гол што Сити среќа не ги искористи.

Не изненадија со ран гол, иначе со оваа тактика Артета им игра на Сити, и лани крај на сезона вака успеавме да ги тепаме, шанси нема иначе, 3 класи се подобри на секоја позиција, или барем на секоја, ете голман и уште некоја позиција може да се дискутира.

Оба ако не му спречи чист гол на Сака, во стилот на Бентнер и Фабрегас во ЛШ порано....

Член од
27 декември 2020
Мислења
577
Поени од реакции
1.025
Не знам дали повеќе сакам да победиме поради што навивам за Арсенал или поради тоа што ќе уживам да слушам прекин на хвалоспевите од коментаторот на спортклуб.

Kajgana Shop

На врв Bottom