Фан Клуб: Арсенал

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.182
Поени од реакции
13.460
Преглуп пенал, не ни покажаа повторен снимак од ВАР, мене ми се виде ко прво во гради да го погоди па во рака. Да не испадне дека плачеме на судии цело време. Ќе ја вртат оваа, топ играме.
Автоматски споено мислење:

Преглуп пенал, не ни покажаа повторен снимак од ВАР, мене ми се виде ко прво во гради да го погоди па во рака. Да не испадне дека плачеме на судии цело време. Ќе ја вртат оваа, топ играме.
Ајде уште еден.

Член од
27 декември 2020
Мислења
577
Поени од реакции
1.025
Добро бе каков слепец судија треба да бидеш за да кренеш офсајд на цел метар позади топка? Катастрофа линиски има, а и а чакир си има историја во европски утакмици.
Оваа мора да ја свртат, одлично играат.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Артета наследил една маана од Венгер, а тоа е дека прекасно прави измени или ги промашува. ЕСР не ни требаше да го почне второ, требаше Белерин да излезе место Седрик и требаше Лаказет место Обамејанг околу 65 минута. Значи мора да се подобри во тој сегмент оти не знам кога погодил со измена до сега.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.182
Поени од реакции
13.460
Одлична игра, ептен сум задоволен од прикажаното, резултатот не ја покажува доминацијата на терен. Мораше да се добие ова со барем 2 гола разлика, доста шанси се прокоцкаа, Обамејанг беше доста камен денес и мораше со ова реми да се помириме на толку промашени шанси. Чиста победа прокоцкана, ама со ваква игра и волку силна младина има големи шанси тие црните денови од пред некој месец да останат само минато.

Последно уредено:
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Oodegard stvarno so nekoj potezi go opravduva nadimakot od pred nekoja godina, wonderkid. Samo mu treba kontinuitet, se gleda deka znaj fudbal.

Spomenik na Emeri za shansata na Saka vo prv tim. Spomenik.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Spomenik na Emeri za shansata na Saka vo prv tim. Spomenik.
Овие ми се секоаш смешни, ко демек некој друг тренер немаше да му даде шанса на Сака. Сака израсна во ЕЛ, така да споменик треба на Европа Лига :D :D :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Одлична игра, ептен сум задоволен од прикажаното, резултатот не ја покажува доминацијата на терен. Мораше да се добие ова со барем 2 гола разлика, доста шанси се прокоцкаа, Обамејанг беше доста камен денес и мораше со ова реми да се помириме на толку промашени шанси. Чиста победа прокоцкана, ама со ваква игра и волку силна младина има големи шанси тие црните денови од пред некој месец да останат само минато.
Тотално се сложувам, Бенфика освен сумњивиот пенал немаа ништо од игра, не ги искористивме шансите и иако не е готово, може да жалиме за денешнава утакмица, нека си ебе матер, не му беше ич денот на Оба, штета,а и Артета ептен касно со измените тргна, башка и погрешни измени според мене, ЕСР требаше порано за Пепе, Лака требаше исто да влезе, ама нема врска, ќе фалиме или критикуваме наредната недела, со Сити секако ми е отпишана веќе утакмицата, само да не биде голем блам, некој културен пораз 3-1 за нив на пример.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.182
Поени од реакции
13.460
Иначе кај ЕСР не знам колку сте приметиле, ама има проблем со кондиција. Тој е експлозивен, рапиден, со еден фор одма истрчува 2-3 чекори пред играчот што го прати, но бидејќи доста трча и игра енергично често на сред натпревар останува без кондиција и се издишува. И денес при крај на прво зема да лежи, кога дојдоа да видат што е само шише вода зема, и други натпревари го ваделе на почеток на второ полувреме или на средина бидејќи веќе ги изгубил сите сили. Минорен минус е, порадо би гледал како вака веземе секој ден и се игра енергично поголем дел од натпреварот дур држат сили, отколку 90 минути да нема никаква желба за гол и да владее мртвило. Втор или трет играч на сезоната, после Сака, а заедно со Тирни (сега за сега)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Овие ми се секоаш смешни, ко демек некој друг тренер немаше да му даде шанса на Сака. Сака израсна во ЕЛ, така да споменик треба на Европа Лига :D :D :D
Секако, и на Фабрегас, Вилшир, Ремзи, Волкот, РВП некој друг ќе им даеше шанса од кај знаеш, споменик на ПЛ

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Emi ko mozheshe za Wenger, deka doma bil kaj Mbappe, Ronaldo bil kaj nas na trening i slicno, neka se fali malce i Emeri :) Ama aj ko kje se penzionira :))

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Џабе кога на Арсенал не му чинеше

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Џабе кога на Арсенал не му чинеше

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Подлабоко е. Сакал повисока функција, ако не се лажам спортски директор. Повеќе за Франсис Кагигао треба да жалиме отколку за дијамантсково око што ни ги тупна Сократис,Лихштајнер и Мики. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom